Dnevni Horoskop Ovan

Horoskop Ovan

Ponedjeljak 27.02.2017.

LJUBAV:
 
POSAO:
 
SREĆA:
 
ZDRAVLJE:
 

Ovan Karakteristike:

Razdoblje: 21.03 - 19.04
Element: Vatra
Vladar: Mars
Prirodni položaj: 1 kuća
Sretni brojevi: 2, 9, 19, 29, 37, 80
Sretni dani: ponedjeljak, utorak i petak
Kristali: dijamant, dolomit, gorski kristal, hematit, koralj
Metal - Željezo, čelik
Cvijet - Čičak
Životinja - Ovan
Moto: Ja se probijam!
Spol: muški
Boja: crvena i bijela

Ovan žena:
Direktna, preduzimljiva, jednostavna, atraktivna, aktivna, autoritativna

Ovan muškarac:
Dostojanstven, direktan, egocentričan, upadljiv, zaljubliv, netolerantan, samouvjeren, ambiciozan

Najbolje se slaze sa: Strijelcima, Vodenjacima, Lavovima

Moguće bolesti:
Oči, nesreće, povrede, spolni organi

Idealni poslovi:
Vatrogasci, kirurzi, mehaničari, zubari, atletičari, inovatori

Vrline:
Avanturisti i entuzijasti
Srdačni i hrabri
Energični i samopouzdani
Dinamični i posredni

Mane:
Egoistični i razdražljivi
Impulzivni i nestrpljivi
Ljubomorni i dominantni
Borbeni i razorni

Poznati Ovnovi

Joan Crawford (23.03.1903.) američka glumica
Elton John (25.03.1948.) engleski pjevač
Vincent Van Gogh (30.03.1853.) slikar
Warren Beatty (30.03. 1937.) američki glumac
Celine Dion (30.03.1968.) američka pjevačica
Jackie Chan (1.04.1956.) američki glumac
Hans Christian Andersen (2.04.1805.) danski književnik
Eddie Murphy (3.04.1961.) američki glumac
Marlon Brando (3.04.1924.) američki glumac
Gregory Peck (5.04.1916.) američki glumac
Russel Crowe (7.04.1964.) američki glumac
Thomas Jefferson (13.04.1743.) izumitelj. treći predsjednik SAD
Leonardo Da Vinci (15.04.1452.) izumitelj i slikar
Charlie Chaplin (16.04.1889.) producent
Ivana Brlić Mažuranić (18.04.1874.) hrvatska književnica

Ovan Dnevni Horoskop

Pozitivni stav će umnogome biti veliki faktor odluke vašeg uspjeha ali to nije jedino što trebate. Da bi vaš trud donio plodove bitno je da uložite vaše vrijeme i dodatan napor. Ne možete samo žarko željeti da se nešto dogodi ali ne ćiniti ništa po tom pitanju. Ako sve nije provjereno učinite dodatni napor imajući u vidu činjenice koje su vam pred nosom.

Ovan Ljubavni Horoskop

Vjerojatno ćete danas imati iznimno veliko samopuzdanje i razvijenu samosvijest. No, pobrinite se da istovremeno osluhnute što vaša bolja polovica misli o vama i vašim postupcima, kao i o postupcima ljudi u vašoj okolini. Vaš partner vas najbolje poznaje i bit će vam korisno to drugo mišljenje, posebno jer je iskreno i dobronamjerno, a i inače nije višak duplo provjeriti vlastite pretpostavke i zaključke.

Ovan Tjedni Horoskop

Slijedi vam razodblje intenzivne odgovornosti u svojim postupcima jer ćete se već početkom tjedna naći u situaciji da će sve odluke koje trebate donijeti imati dugoročne posljedice na vaš budući život. Ovo vam je vrijeme sjetve i onako kako posijete ćete i požnjeti. Na vama je da budete pronicljivi pa da gledate unaprijed na sve moguće posljedice i onda u skladu s njima donesete prave odluke. Sredina tjedna će vam biti povoljna da se okrenete sebi i svojim željama te odredite prioritete tako da budete u stanju zaista svjesno živjeti za ono što volite i čemu težite. To bi također moglo biti i vrijeme promjena u vašem životu pa biste se lako mogli odlučiti da uzmete pauzu u ograničavajućoj i obvezujućoj ljubavnoj vezi, kako biste napravili mjesta za vlastiti osobni rast i slobodu. Htjete ćete veću autonomiju u privatnim ili profesionalnim odnosima. No, nemojte pretjerivati u izolaciji od okoline jer ste htjeli biti voljeni pa imajte na umu da ne raskidate spone za koje biste se mogli kajati.

Ovan Mjesečni Horoskop

Djelujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-financijskih procjena, očekuje Vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigirati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uvjetima. Zatražite nečiju intervenciju pri rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. U privatnom životu cesto na vrlo subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje, nema razloga da odbijate nečije ohrabrenje i prisustvo. Ponekad se nalazite u "emotivnom uzletu" ili u svom čudesnom svetu maštarenja. Važno je da vjerujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom. Stalo Vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima. Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa suradnicima. Od Vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise konačni rezultati. Važno je da pravilno definirate zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti. Sve se svodi na dobru poslovnu procjenu i na uspješno planiranje. djelujete zadovoljno, pored Vas se nalazi osoba koja iskreno brine o Vašim emotivnim potrebama. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako postoji zajednički fluid i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava Vas svet intime i osobnu sreću. Ukoliko ste slobodni, prijaće Vam nova ljubavna romansa.
Škorpion
23.10 - 21.11
Lav
23.07 - 22.08
Rak
21.06 - 22.07
Strijelac
22.11 - 21.12
Vaga
23.09 - 22.10
Djevica
23.08 - 22.09
Blizanci
21.05 - 20.06
Bik
20.04 - 20.05
Ovan
21.03 - 19.04
Ribe
19.02 - 20.03
Vodenjak
20.01 - 18.02
Jarac
22.12 - 19.01
© 2014 Omogućio AstroTarot  |  Webmasteri Embed

Horoskop za Ovnove

(21.03 – 20.04)

ovan horoskop ovan horoskop

POSAO Ovan: Iduća godina stavit će Vas pred velike odluke i iskušenja. Bile mlađe ili starije osobe rođene u ovom znaku u idućoj godini stjeću veliko životno iskustvo. Oslonac će Vam biti oni iskreni i pravi prijatelji uz čiju pomoć pokrečete poslove u kojima možete dobro profitirati. Osobe koje se bave javnim poslom bilo mediji ,gluma, sport donose presudne odluke za daljnju karijaru. Najviše poslovnog uspjeha osobe rođene u ovom znaku imat će početkom godine i tokom kolovoza.

LJUBAV Ovan: Na samom početku godine bit će vam potrebno strpljenje i samokontrola. Ožujak nosi ispunjenost u ljubavi,Za one koji su u vezama odlučivat će se o braku ,a oni koji su sami na pomalu je nova ljubavna romansa. Sreća i ljubavno zadovoljstvo ostaju sa Vama i tokom travnja i svibja.

ZDRAVLJE Ovan: Zbog dinamičnosti posla koja će biti vrlo izražena, imat ćete probleme sa čestim glavoboljama. Pozornost na svoje zdravlje i način života obratite tokom travnja i svibnja ,te rujna kada ćete biti najviše izloženi stresu..Moguće su povremene iritacije dišnog sustava te virusne infekcije. Oprez se preporuča u periodu od 15. travnja do 04.lipnja i početkom kolovoza.

ANTI HOROSKOP Ovan: - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Vrlo nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje. Istaknuti Ovan: Adolf Hitler; Ovnovi mrze:Ljude koji se gegaju dok hodaju. Neuzvraćene telefonske pozive. Mobitele koji ne rade. Životinje u kavezima. Ljude koji twittaju online chatove. Ljude koji odmah ili vrlo brzo ne prelaze na poantu. Loše plesače. Kašnjenje vlakova, aviona ili autobusa. Ljude koji se odijevaju previše obično. Narodnu glazbu.

POKLONI ZA Ovna Za ovnove je već poznato da uvijek moraju biti ispred svih. I vi kao njihov prijatelj to sigurno znate. Iako će vam reći da ne vole poklone i sami znate da to nije istina. Naprosto ih obožavaju. S poklonom za njih ćete teško pogriješiti. Oni vole nove i otkačene stvari, posebno nešto što još nisu vidjeli. Dakle, nipošto im nemojte kupiti nešto što već pola grada ima. Njima nije važna cijena onoga što ste im kupili, ali zaboravite na kopije modnih marki ili kopije skupih parfema. Poklon mora biti original. Ako baš niste pri novcima uokvirite vašu zajedničku sliku. S tim će sigurno biti zadovoljni. Oni vole sebe i puno pažnje posvećuju izgledu pa im uz svaki poklon udijelite i kompliment. Nećete pogriješiti ni s preparatima za njegu kože ili kose.

astrotarot

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP admin@astrotarot.com.hr
InfoTel:HR:072/700-700, SR:+381113216815, CG: +38220405889, MK: +38923207687