astrotarot

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP admin@astrotarot.com.hr
InfoTel:HR:072/700-700, SR:+381113216815, CG: +38220405889, MK: +38923207687

Godišnji horoskop

Horoskop za Ovnove

(21.03 – 20.04)

ovan horoskop ovan horoskop

Element: Vatra, Vladatelj: Mars, Prirodni položaj: prva kuća, Sretni brojevi: 2, 9, 19, 29, 37, 80 Sretni dani: ponedjeljak, utorak i petak, Povoljni mjeseci: siječanj - za nove poslovne inicijative, travanj - za erotska uživanja, srpanj - za nove ljubavne veze, rujan - za putovanja, prosinac - za godišnji odmor. Kristali: dijamant, dolomit, gorski kristal, hematit, koralj

POSAO: Iduća 2012. godina stavit će Vas pred velike odluke i iskušenja. Bile mlađe ili starije osobe rođene u ovom znaku u idućoj godini stjeću veliko životno iskustvo. Oslonac u 2012 bit će Vam oni iskreni i pravi prijatelji uz čiju pomoć pokrečete poslove u kojima možete dobro profitirati..Osobe koje se bave javnim poslom bilo mediji ,gluma,.sport u 2012 donose presudne odluke za daljnju karijaru. Najviše poslovnog uspjeha osobe rođene u ovom znaku imat će početkom godine i tokom kolovoza.

LJUBAV: Na samom početku godine bit će vam potrebno strpljenje i samokontrola. Ožujak nosi ispunjenost u ljubavi,Za one koji su u vezama odlučivat će se o braku ,a oni koji su sami na pomalu je nova ljubavna romansa. Sreća i ljubavno zadovoljstvo ostaju sa Vama i tokom travnja i svibja.

ZDRAVLJE: Zbog dinamičnosti posla koja će biti vrlo izražena, imat ćete probleme sa čestim glavoboljama. Pozornost na svoje zdravlje i način života obratite tokom travnja i svibnja ,te rujna kada ćete biti najviše izloženi stresu..Moguće su povremene iritacije dišnog sustava te virusne infekcije. Oprez se preporuča u periodu od 15. travnja do 04.lipnja i početkom kolovoza.

ANTI HOROSKOP: - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Vrlo nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje. Istaknuti Ovan: Adolf Hitler; Ovnovi mrze:Ljude koji se gegaju dok hodaju. Neuzvraćene telefonske pozive. Mobitele koji ne rade. Životinje u kavezima. Ljude koji twittaju online chatove. Ljude koji odmah ili vrlo brzo ne prelaze na poantu. Loše plesače. Kašnjenje vlakova, aviona ili autobusa. Ljude koji se odijevaju previše obično. Narodnu glazbu.

POKLONI ZA OVNOVE Za ovnove je već poznato da uvijek moraju biti ispred svih. I vi kao njihov prijatelj to sigurno znate. Iako će vam reći da ne vole poklone i sami znate da to nije istina. Naprosto ih obožavaju. S poklonom za njih ćete teško pogriješiti. Oni vole nove i otkačene stvari, posebno nešto što još nisu vidjeli. Dakle, nipošto im nemojte kupiti nešto što već pola grada ima. Njima nije važna cijena onoga što ste im kupili, ali zaboravite na kopije modnih marki ili kopije skupih parfema. Poklon mora biti original. Ako baš niste pri novcima uokvirite vašu zajedničku sliku. S tim će sigurno biti zadovoljni. Oni vole sebe i puno pažnje posvećuju izgledu pa im uz svaki poklon udijelite i kompliment. Nećete pogriješiti ni s preparatima za njegu kože ili kose.

Poznati ovnovi

Joan Crawford (23. ožujka 1903.) američka glumica, Elton John (25. ožujka 1948.) engleski pjevač, Vincent Van Gogh (30. ožujak 1853.) slikar, Warren Beatty (30. ožujka 1937.) američki glumac, Celine Dion (30. ožujka 1968.) američka pjevačica, Jackie Chan (1. travnja 1956.) američki glumac, Hans Christian Andersen (2. travnja 1805.) danski književnik, Eddie Murphy (3. travnja 1961.) američki glumac, Marlon Brando (3. travnja 1924.) američki glumac, Gregory Peck (5. travnja 1916.) američki glumac, Russel Crowe (7. travnja 1964.) američki glumac, Thomas Jefferson (13. travnja 1743.) izumitelj. treći predsjednik SAD, Leonardo Da Vinci (15. travnja 1452.) izumitelj i slikar, Charlie Chaplin (16. travnja 1889.) producent, Ivana Brlić Mažuranić (18. travnja 1874.) hrvatska književnica

Horoskop za Bikove

20.04-20.05

bik horoskop bik horoskop

Element: Zemlja, Vladatelj: Venera, Prirodni položaj: druga kuća, Sretni brojevi: 5, 6, 8,16, 61, Sretni dani: utorak i petak, Povoljni mjeseci: siječanj - za ljubav i obitelj, ožujak - za obiteljske poduhvate, svibanj - za zabavu i odmor, srpanj - za putovanja, rujan - za tretmane i dijete, studeni - za posao i vanrednu zaradu.Kristali: smaragd, jagoda kvarc, pirit, safir, tirkiz, topaz

POSAO: Napredovanje u karijeri i poboljšanje statusa glavna je odlika za ovaj horoskopski znak u 2012. slijed okolnosti i nenadane promjene ići će Vam u prilog, tako da Vam se pružaju razni izvori dobitaka u javnom životu i karijeri. Značajan uspjeh čeka Vas u periodu od 03. siječnja do 22. siječnja,te od 9 veljače do 16. travnja. Izvucite svoje poslovne adute jer taj period Vam nosi napredovanje i privilegije.

LJUBAV:Imate nove obaveze i više angažman oko dragih Vam i bliskih osoba. Rasčistite sa pogrešnim iluzijama i odredite prave prioritete.Novi izazovi su pred Vama prije nego uplovite u ljubavni sklad i harmoniju.Pozitivni događaji već na samom početku godine obilježit će Vaš ljubavni,obiteljski i intimni život.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete povremene iritacije organizma,malaksalost te prolazne prehlade. Bitno je da redovito vježbate i vodite brigu o psiho-fizičkoj kondiciji. Okrenite se zadravijem načinu prehrane. Opreznost se preporuča tokom srpnja i prosinca.

ANTI HOROSKOP: – samozadovoljne, šutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista. Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima jer oni ih nemaju. Istaknuti Bikovi: Josip Broz Tito, Franjo Tuđman i Sadam Hussein. Bikovi ne vole: Ljude koji se pretjerano hvale. Nered i neorganiziranost. Odjeću koja ima rupe ili gumbe koji vise. Loše kuhare. Kad ih netko ignorira u javnosti. Javne govore. Ljude koji ne koriste dezodorans. Biti predmet šala ili podvala. Kad ne ispadaju dovoljno pametni. Brzu hranu.

POKLONI ZA BIKOVE Iako vam bikovi djeluju hladno ispod površine se kriju vaši najbolji prijatelji. Oni će vam uvijek pomoći, bez obzira u koliko teškoj situaciji se nalazili. Za tu pažnju ih nagradite. Oni vole luksuz, stoga ako možete izdvojiti više novaca kupite im dobar parfem. No, ako ne možete izdvojiti puno novaca kupite im lijep ukras za kuću (vazu, kipić, sliku). Curama možete kupiti lijepu narukvicu ili naušnice. I najvažnije je da poklon lijepo zamotate u sjajni, svjetlucavi papir.

Poznati bikovi

Elizabeth II (21. travnja 1926.) kraljica Engleske, William Shakespeare (23. travnja 1564.) engleski književnik, Barbara Streisand (24. travnja 1942.) američka pjevačica, John Wayne (26. travnja 1907.) američki glumac, Andre Agassi (29. travnja 1970.) tenisač, David Becham (2. svibnja 1975.) nogometaš, Hosni Mubarak (4. svibnja 1928.) egipatski predsjednik, Sören Kierkegaard (5. svibanj 1813.) danski filozof, Karl Marx (5. svibnja 1818.) njemački filozof, Sigmund Freud (6. svibnja 1856.) austrijski psihoanalitičar, Evita Perone (7. svibnja 1908.) prva dama Argentine, Harry Truman (8. svibnja 1884.) predsjednik SAD, Pierce Brosnan (16. svibnja 1952.) glumac, Dante Alighieri (21. svibnja 1265.) talijanski pjesnik

Horoskop za Blizance

21.05-20.06.

blizanci horoskop blizanci horoskop

Element: Zrak, Vladatelj: Merkur, Prirodni položaj: treća kuća , Sretni brojevi: 6, 7, 10, 22, 26, Sretni dani: srijeda i petak, Povoljni mjeseci: veljača - za nove poslove, travanj - za ljubavne susrete, srpanj - za obitelj, kolovoz - za putovanja, listopad - za liječenje, prosinac - za zabavu i razonodu.Kristali: ahat, okamenjeno drvo, tigrovo oko, epidot

POSAO:Pozitivna događanja na polju komunikacija,javnih nastupa, putovanja i edukacija nositelji su u 2012 za ovaj znak. Okolina ima pozitivno i važno značenje u situacijama u kojma ćete se nalaziti imat ćete njihovu podršku. Suradnja i partnerstvo najčešći je princip Vašeg uspjeha. Obratite pažnju na putovanja i razmjenu informacija jer kroz brojne kontakte imat ćete širi društveni i poslovni utjecaj.Oni koji se bave trgovinom,turizmom građevinarstvom u 2012 imaju veliki napredak.

LJUBAV:Bit će te u prilici da ostvarujete nove kontakte i veze,odgovarat će Vam promjna u odnosu sa partnerom. Značajna događanja očekujte tijekom ožujka ,a najbolji emotivni i ljubavni zanos očekujte u periodu kad Venera prolazi kroz Vaš znak od 24. lipnja do 19. srpnja.

ZDRAVLJE:Redovna i pravilna prehrana smirt će iritaciju želuca i bolova u trbuhu. Obratite pažnju na povečane psihičke razdražljivosti i nervoze. Oprezni budite od 16. veljače do 11.ožujka,te krajem prosinca.

Anti HOROSKOP glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac. Istaknuti Blizanac: Ivo Sanader. Blizanci ne vole: Ljude bez smisla za humor. Kad nisu non-stop u centru pažnje. Pokvarene satove. Loše vino. Cipele u kojima ne mogu plesati. Ljude koji polako pričaju. Ljude koji presporo hodaju. Pesimiste. Ovisnike. Pokvarene gadgete.

POKLONI ZA BLIZANCE Blizanci vole sve što je otkačeno i zanimljivo. No, vole i čitati. Njima nemojte ponavljati iste poklone i ne pokušavajte biti praktični. Ženama kupite lak za nokte, sjenilo ili slično nešto, ali u nekoj ludoj boji. Dobar poklon je i ljubavni roman. Muškarcima kupite neku zanimljivu knjigu, enciklopedijskog tipa. Sigurno će biti presretni.

Poznati blizanci

Joan Crawford (23. ožujka 1903.) američka glumica, Franjo Tuđman (14. svibnja 1922.) prvi predsjednik RH, Ruđer Bošković (18. svibnja 1711.) matematičar. astronom, Richard Wagner (22. svibnja 1813.) njemački kompozitor, Sir Arthur Conan-Doyle (22. svibnja 1859.) engleski pisac, Bob Dylan (24. svibnja 1941.) američki pjevač, Bob Hope (29. svibnja 1904.) američki glumac, John Fitzgerald Kennedy (29. svibnja 1917.) predsjednik SAD, Vladimir Nazor (30. svibnja 1876.) hrvatski pisac, Clint Eastwood (30. svibnja 1930.) američki glumac, Marilyn Monroe (1. lipnja 1926.) američka glumica, Angelina Jolie (4. lipnja 1975.) američka glumica i pjevačica, Aleksandr Puškin (6. lipnja 1799.) ruski pjesnik, Thomas Mann (6. lipnja 1875.) njemački pisac, Anna Kournikova(7. lipnja 1981.) tenisačica, Judy Garland (10. lipnja 1922.) američka glumica, William Butler Yeats (13. lipnja 1865.) irski pjesnik, Antun Gustav Matoš (13. lipnja 1873.) hrvatski pjesnik, Steffi Graf (14. lipnja 1969.) tenisačica, Nicole Kidman (20 . lipnja 1967.) američka glumica

Horoskop za Rakove

21.06-20.07.

rak horoskop rak horoskop

Element: Vatra Vladatelj: Sunce Prirodni položaj: peta kuća, Sretni brojevi: 2, 6, 22, 24, 26, 32, Sretni dani: ponedjeljak i srijeda, Povoljni mjeseci: siječanj - za poslove i sklapanje raznih ugovora, ožujak - za nove inicijative, svibanj - za ljubavne susrete, lipanj - za vjenčanja, studeni - za sklapanje novih prijateljstava.Kristali: ahat, biseri, gorski kristal, mjesečev kamen, zeleni tirkiz

POSAO: U 2012 pridržavajte se isprobanih formula u poslovanju tako ćete svojom profesionalnošću osigurati siguran uspjeh na sviim aspektima poslovanja. Učinite sve da proširite poslovni utjecaj u periodu od 3. veljače do 19 travnja. U 2012 za Vas je velika prilika da povećate svoju zaradu,veću popularnost u poslovnim krugovaima. Novi događaji koji će ispuniti Vaše ambicije su u periodu od 2. listopada do 3. prosinca.

LJUBAV: 2012 nosi vam sreću u ljubavi ili u obiteljskom okruženju,zavisi od Vašega statusa. Vrlo povoljni aspekti su za one koji su u braku jer im predstoji planiranje obitelji i prinove.Oni koji su u prolaznim vezama imat će priliku upoznati osobu koja će ih potaknuti da razmisle o stalnosti veze.

ZDRAVLJE: Obratite pozornost na kardiovaskularne tegobe koje Vas muče i kontrolirajte tlak. Želučane nervoze su samo posljedica stresa i neurednog načina života. Oprez prema Vašem zdravlju se preporuča u periodu od 15. travnja do 11. svibnja.

ANTI HOROSKOP - posesivni luđaci, uvrijede se ako im 'dobro jutro' niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet. Istaknuti Rak: George Bush. Rakovi ne vole:Preveliku vrućinu. Vunu koja ih pika. Ako moraju spavati na kauču. Ljude koji prerano dolaze na dogovore. Ljude koji se ne znaju obući. Kad ih ljudi kritiziraju. Nasilne filmove. Nezahvalnu djecu. Gubitak sunčanih naočala. Ljude koji su umjesto njih u središtu pažnje.

POKLONI ZA RAKOVE Rakovi su vrlo osjetljive osobe. Njih nikako ne smijete zaboraviti. Njima nije teško pronaći odgovarajući poklon. Oni će biti oduševljeni samim tim što ste ih se sjetili. Inače, vole nježne boje, pa biste ženama mogli pokloniti rozi dnevnik, papuče, šalicu ili nešto slično. Muškarci rakovi cijene udobnost, stoga s pidžamom ne možete pogriješiti.

Poznati rakovi

Gustav Krklec (23. lipnja 1899.) hrvatski književnik, Vojvoda od Windsora (23. lipnja 1894.) engleski kralj, George Orwell (25. lipnja 1903.) američki pisac, Jean Jacques Rousseau (28. lipnja 1712.) francuski filozof, Henry VIII (28. lipnja 1491.) engleski kralj, Lady Diana (1. srpnja 1961.) princeza od Walesa, Tom Cruise (3. srpnja 1962.) američki glumac, His Holiness the Dalai Lama XIV (6. srpnja 1933.) tibetantski vođa, Sylvester Stallone (6. srpnja 1946.) američki glumac, Tom Hanks (7. srpnja 1956.) američki glumac, Pierre Cardin (7. srpnja 1922.) francuski dizajner, Nikola Tesla (10. srpnja 1856.). znanstvenik i inovator, Georgio Armani (11. srpnja 1934.) talijanski dizajner, Pablo Neruda (12. srpnja 1904.) čileanski pjesnik, Julius Caesar (12. srpnja 102 BC) rimski car, Bill Cosby (12. srpnja 1937.) američki glumac, Harrison Ford (13. srpnja 1942.) američki glumac, Dr. John Dee (13. srpnja 1527.) engleski matematičar, Ante Pavelić (14. srpnja 1889.). vođa ustaškog pokreta, Donald Sutherland (17. srpnja 1935.) američki glumac, Nelson Mandela (18. srpnja 1926.), Ernest Hemingway (21. srpnja 1898.) američki pisac

Horoskop za Lavove

21.07.-21.08.

lav horoskop lav horoskop

Element: Vatra Vladatelj: Sunce Prirodni položaj: peta kuća , Sretni brojevi: 1, 2, 9, 11, 16, 22, Sretni dani: utorak, subota i nedjelja, Povoljni mjeseci: veljača - za ljubavne veze, travanj - za obitelj i prijateljstva, lipanj - za putovanja i selidbe, kolovoz - za nove poduhvate, listopad - za vjenčanja, prosinac - za važne poslove. Kristali:jantar, gorski kristal, oniks, raukvars, turmalin

POSAO:Ozbiljnije ćete morati sagledati svoje privatne i poslovne situacije u životu. Zbog određenih okolnosti morat ćete povući nove poteze u poslovanju i odabrati prioritete. Iskustva koja ćete pritom stjecati dat će Vam putokaze i novu snagu da krenete u izazove,a samopouzdanje će Vam biti vodilja.Suradnici Vam nameću novi tempo,ali Vi će te spremno dokazati se pred svakim novim izazovom.

LJUBAV:Sam početak 2012 u ljubavi nosi velike oscilacije i prolazno nezadovoljstvo.Novi kontakti i strastvene i romantične veze očekuju Vas u periodu od 2. ožujka do 3.svibnja.Za one kojisu zaljubljive prirode ova 2012 nosi nove početke i razbuktalu strast.

ZDRAVLJE:Obratite pozornost na srčane tegobe i cirkulaciju, te na zglobove i reumatske smetnje. Posebna opreznost se preporuča u periodu od 22. listopada do 11. studenoga.

ANTI HOROSKOP - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge). Istaknuti Lav: Slobodan Milošević. Lavovi ne vole: Ljude koji se oblače bolje od njih. Ljude koji imaju bolje automobile od njih. Kad ih okolina ignorira. Kad ih netko provocira da budu ljubomorni. Kad je prehladno. Kad se smoče na kiši. Kad ih prisiljavaju na odlazak u crkvu. Kad moraju ostati doma za sunčanog dana. Kad ih upozoravaju da uspore. Kad im prigovaraju da se ne znaju upucavati.

POKLONI ZA LAVOVE Lavovi prate modu i znaju što je IN. Tako se i odijevaju, takvu glazbu slušaju, takve parfeme vole. Općenito, vole poklone i što više poklona oni su veseliji. Nije bitno koliki iznos ćete potrošiti na njih, važno je da poklon bude moderan, stoga sve dolazi u obzir, ali ako imate novaca i želite ih posebno oduševiti kupite im odjevni predmet nekog popularnog dizajnera. Isto vrijedi za oba spola. Naravnu, uz to upakirajte i nešto slatko. Tako ćete biti sigurni da će biti prezadovoljni.

Poznati lavovi

Jennifer Lopez (24. srpnja 1970.) američka pjevačica, Bernard Shaw (26. srpnja 1856.) irski pisac, Beatrix Potter (28. srpnja 1866.) engleska spisateljica, Jacqueline Onassis (28. srpnja 1929.) američka prva dama, Henry Ford (30. srpnja 1863.) američki inovator, Arnold Schwarzenegger (30. srpnja 1947.) američki glumac, Neil Armstrong (5. kolovoza 1930.) američki astronaut, LordTennyson (6. kolovoza 1809.) engleski pjesnik, Ivan Mažuranić (11. kolovoza kolovoza 1814.) hrvatski ban i pjesnik, Alfred Hitchcock (13. kolovoza 1899.) američki redatelj, Castro (13. kolovoza 1927.) kubanski premijer, Napoleon Bonaparte (15. kolovoza 1769.) francuski car, Madonna Ciccone (16. kolovoza 1958.) američka pjevačica, Orville Wright (19. kolovoza 1871.) američki izumitelj, Bill Clinton (19. kolovoza 1946.) predsjednik SAD, Deng Xiaoping (22. kolovoza 1904.) kineski premijer

Horoskop za Djevice

22.08.-22.09.

djevica horoskop djevica horoskop

Element: Zemlja, Vladatelj: Merkur, Prirodni položaj: šesta kuća, Sretni brojevi: 1, 2, 9, 11, 16, 22, Sretni dani: utorak, subota i nedjelja, Povoljni mjeseci: veljača - za ljubavne veze, travanj - za obitelj i prijateljstva, lipanj - za putovanja i selidbe, kolovoz - za nove poduhvate, listopad - za vjenčanja, prosinac - za važne poslove. Kristali: jaspis, ružičasti kvarc, žad, citrin

POSAO: 2012 Vam donosi promjenu kroz poslovno izražavanje i posvećenost novim ciljevima. Povremeni nedostatak entuzijazma koji Vas je pratio kroz proteklu godinu sada Vam daje snagu Koja će Vas poticati da tražite nova riješenja. Dinamika koja će biti prisutna i faktori rizika odgovaraju Vasoj analitčkoj prirodi. Važno je da pažnju usmjerite na nove kontakte,principe i modele poslovanja.

LJUBAV: Nadahnuti novim idejama u ovoj godini shvatit ćete što želite kroz budućnost,tako da će osobe koje su u vezama razmišljati i stupiti u brak. Nova događanja i velika strast očekuje Vas u periodu od 29. svibnja do 24. srpnja kad će mnogi rođeni u ovom znaku zaploviti u bračne luke ili vrlo romantične i ispunjene veze.

ZDRAVLJE: Vaše poteškoće sa kralježnicom i zglobovima u ovoj godini će kulminirati. Potreban je dodatni oprez i strogo pridržavanje liječničkih savjeta. Oprez uz zdravlje se savjetuje od 14. travnja do 15. svibnja.

ANTI HOROSKOP - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan - prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na seks. Ako je koji znak prostitutka to je ovaj. Istaknuta Djevica: Michael Jackson. Djevice ne vole:Ljude koji su neuredni i neorganizirani. Ljude koji ne uzvraćaju pozive. Ljude koji ne nose satove. Ljude koji ne plaćaju poreze. Ljude koji ne odgovaraju na poslovne mailove. Gubljenje vremena na Facebooku. Ljude koji griješe u gramatici/jeziku. Ljude koji previše psuju. Emotivne sukobe ili scene. Stand-up komičare.

POKLONI ZA DJEVICE Djevice se vesele sitnicama. Na njih stvarno nije potrebno puno potrošiti da bi bili zadovoljni. Bitno je da budete originalni i po mogućnosti kupite nešto korisno, ali što će ih uvijek podsjećati na vas. Dobro bi bilo obratiti pažnju na njihove hobije pa im kupite nešto vezano uz njih. Djevice se nemojte ustručavati pitati što žele, tako će biti najzadovoljniji.

Poznate djevice

Sean Connery (25. kolovoza 1930.) američki glumac, Majka Teresa (27. kolovoza 1910.), Ingrid Bergman (28. kolovoza 1915.) američka glumica, Count Leo Tolstoi (28. kolovoza 1828.) ruski pisac, Michael Jackson (29. kolovoza 1958.) američki pjevač, Richard Gere (31. kolovoza 1949.) američki glumac, Gloria Estefan (1. rujna 1957.) američka pjevačica, Keanu Reeves (2. rujna 1964.) američki glumac, Johann Christian Bach (5. rujna 1735.) njemački skladatelj, Joseph P. Kennedy (6. rujna 1888.) otac predsjednika J.F. Kennedyja, Kraljica Elizabeth I (7. rujna 1533.) engleska kraljica, Agatha Christie (15. rujna 1880.) engleska spisateljica, Oliver Stone (15. rujna 1945.) američki redatelj, Tommy Lee Jones (15. rujna 1946.) američki glumac, Greta Garbo (18. rujna 1905.) američka glumica, Sophia Loren (20.rujna 1934.) talijanska glumica, Aristotle Onassis (21. rujna 1906.) grčki milijarder, Stephen King (21. rujna 1947.) američki pisac

Horoskop za Vage

23.09.-22.10

vaga horoskop vaga horoskop

Element: Zrak, Vladatelj: Venera, Prirodni položaj: sedma kuća, Sretni brojevi: 5, 6, 10, 13, 16, 18, Sretni dani: ponedjeljak i petak, Povoljni mjeseci: veljača - za sentimentalne susrete, travanj - za poslovne poduhvate, lipanj - za vjenčanja, kolovoz j- za putovanja, prosinac - za obiteljska okupljanja. Kristali: bijeli kvarc, lapis lazuli, koralj, opal, okamenjeno drvo, topaz

POSAO: Zapaženi uspjeh na poslovnoj i društvenoj ljestvici naznaka je za 2012. godinu. Početak neće ići planiranim i očekivanim tokom, ali uz podršku drugih osoba zastoji će se pozitivno riješavati. Okolnosti će biti na Vašoj strani, a kako vrijeme bude odmicalo sve više ćete dobivati bolje uslove za širenje Vaših vidika.Značajni financijski uspjesi bit će kroz nasljedstvo, i povoljne kredite.

LJUBAV:Neovisno od Vašeg emotivnog statusa predstoji Vam ljubavni sklad,ali najveće zasluge imat će Vaš partner ili osoba sa kojom ćete ući u romantičnu vezu.Emocije su naglašene već od samog početka godine. Ljubav će Vas ponjeti i osjećaj zaljubljenosti pratit će Vas kroz cijelu godinu.

ZDRAVLJE: Šetnje i dodatna fizička aktivnost pozitivno djeluje na Vaš organizam. Postoji mogućnost za povremene promjene raspoloženja izazvane stresom i nagle glavobolje. Oprez se preporuča u periodu od 15. travnja do 12. svibnja.

ANTI HOROSKOP - narcisoidni shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana da se odluče hoće li naručiti Coca-Colu ili Pepsi, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta. One znaju voljeti samo ako ste financijski ili položajno istaknuti. Riječ prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1000 lijepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspješniji u laganju čak i sebe. Istaknuta Vaga: Vladimir Putin. Vage ne vole:Ljude koji im govore da stišaju muziku. Ljude koji svisoka gledaju na brzu hranu. Smeće u parku. Ljude koji kradu cvijeće. Ljude koji su okrutni prema životinjama. Ljude koji ne odgovaraju na pozive. Ljubavne avanture za jednu noć. Loše frizure. Ljude koji se drogiraju. Ljude koji su prestrogi prema djeci.

POKLONI ZA VAGE Vage vole jednostavne stvari. Stoga, ako njima kupujete poklon zaboravite na šarenilo i kič. Nije im važno je li nešto moderno ili ne. Bitno je da je lijepo. Kupite im dodatke garderobi (rukavice, šal), a može poslužiti i skupa, lijepa i dobro upakirana bombonjera.

Poznate vage

Michael Douglas (25. rujna 1944.) američki glumac, Catherine Zeta Jones (25. rujna 1969.) glumica, T. S. Elliot (26. rujna 1888.) engleski pjesnik, Papa Paul VI (26. rujna 1897.), Bridget Bardot (29. rujna 1934.) francuska glumica, Julie Andrews (1. listopada 1935.) američka glumica, Mohandas Gandhi (2. listopada 1869.) indijski vođa, John Lennon (9. listopada 1940.) engleski glazbenik, Eleanor Roosevelt (11. listopada 1884.) američka prva dama, Luciano Pavarotti (12. listopada 1935.) talijanski operni pjevač, Oscar Wilde (15. listopada 1856.) irski pisac, Pele (23. listopada 1940.) brazilska nogometna legenda, Michael Crichton (23. listopada 1942.) američki pisac

Horoskop za Škorpiona

23.10-22.11.

skorpija horoskop skorpija horoskop

Element: Voda, Vladatelj: Pluton, Prirodni položaj: osma kuća, Sretni brojevi: 2, 3, 9, 14, 15, 17, Sretni dani: ponedjeljak, utorak i četvrtak, Povoljni mjeseci: siječanj-za počinjanje novih aktivnosti, ožujak-za ljubavne poduhvate, svibanj-za putovanja, srpanj- za zabavu i godišnji odmor, rujan-za rješavanje obiteljskih problema.Kristali: akvamarin, ametist, beril, rubin, topaz.

POSAO: Planetarni aspekti Vas usmjeravaju na preuzimanje aktivne uloge i riješenja niza pitanja koja se odnose na Vašu daljnju perspektivu.Ovo je vrijeme za Vas koje nikako ne smijete propustiti jer ono donosi važnu životnu prekretnicu.Na Vama je da usmjeravate svu svoju kreativnost u Vama zadane prioritete.

LJUBAV: Prema voljenoj osobi budite nježni,osjećanji i pokažite što osjećate da zajedno uživate u radosti Vaše ljubavi. U lijepim stvarima ne postoje granice pogotovo ako imate dovoljno mašte i ljubavi u sebi. Netko će uzburkati Vaše strasti i emocije tijekom sviibnja i pokrenuti Vaša razmišljanja u sasvim novom smjeru.

ZDRAVLJE: Vaše zdravstvene tegobe bit će uzrokovane stresom i velikim pritiskom, stoga Vas očekuju glavobolje,problemi sa vidom i koncentacijom. Preporuča se oprez u periodu od 6. listopada do 10. studenog.

ANTI HOROSKOP - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne mogu podnijeti sami, pa moraju povući još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali sudjelujući u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se na krv i sve ono što običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata. Istaknuti Škorpion: Toni Eterović. Škorpioni ne vole: Ljude koji od njih posude olovku i nikad je ne vrate. Ljubavnike koji ne doživljavaju orgazam. Kad ih partner čini ljubomornima. Kad je netko bolji od njih u poslu. Kad ljudi jedu bez manira. Kad su tema tračeva. Kad ih optužuju da su nevjerni (čak i ako jesu). Ljude koji previše prate modu. Ljude koji tvrde da imaju nadnaravne moći. Činjenicu da ne mogu parkirati na mjestu za invalide.

POKLONI ZA ŠKORPIONE Škorpione je prilično teško zadovoljiti. Oni uvijek očekuju nešto bolje u životu, pa je tako i s poklonima. Sigurno nećete pogriješiti ako im kupite neki kvalitetan odjevni predmet (nikako kopije) ili dodatak za odjeću (šal, rukavice, kapu, pa čak i čarape). Također, njih zanima uvijek nešto nepoznato i misteriozno pa biste im mogli kupiti neku knjigu, najbolje putopisnu.

Poznati škorpione

Pablo Picasso (25. listopada 1881.) španjolski slikar, Hillary Rodham Clinton (26. listopada 1947.) američka prva dama, Theodore Roosevelt (27. listopada 1858.) predsjednik SAD, Bill Gates (28. listopada 1955.) američki multimilijarder, Julia Roberts (28. listopada 1967.) američka glumica, Winona Ryder (29. listopada 1971.) američka glumica, John Keats (31. listopada 1795.) engleski pjesnik, Marie Antoinette (2. studenoga 1755.) francuska kraljica, Charles Bronson (3. studenoga 1922.) američki glumac, Dragutin Tadijanović (4. studenoga 1905.) hrvatski pjesnik, Marie Sklodowska-Curie (7. studenoga 1867.) poljska kemičarka, Bram Stoker (8. studenoga 1847.) irski pisac, Katherine Hepburn (8. studenoga 1906.) američka glumica, Demi Moore (11. studenoga 1962.) američka glumica, Leonardo DiCaprio (11. studenoga 1974.) američki glumac, Robert Louis Stevenson (13. studenoga 1850.) škotski pisac, Charles. Prince of Wales (14. studenoga 1948.) engleski princ, Jodi Foster (19. studenoga 1962.) američka glumica. Director, Robert F. Kennedy (20. studenoga 1925.) američki senator, Voltaire (21. studenoga 1694.) francuski filozof

Horoskop za Strijelce

23.11-21.12.

strijelac horoskop strijelac horoskop

Element: Vatra, Vladatelj: Jupiter, Prirodni položaj: deveta kuća, Sretni brojevi: 3, 4, 8, 9, 15, 17, 31, Sretni dani: ponedjeljak, četvrtak i nedjelja, Povoljni mjeseci: veljača - za rješavanje ljubavnih problema, travanj - za početak novih aktivnosti, lipanj - za putovanja i selidbe, kolovoz - za nova poznanstva, listopad - za vjenčanja. Kristali: ametist, magnezit, tigrovo oko, tirkiz, topaz, epidot

POSAO:Ova godina najavljuje događaje koji traže osobno dokazivanje i usavršavanje.Splet okolnosti i situacije u kojima cete se naći,Vašu pažnju usmjeravaju k individalnom angažiranju. Pažnju svakako obratite na mogućnosti putovanja i kontakata sa inozemstvom. Potrudite se da budete na vrijeme informirani i dovoljno oprezni u komunikaciji kroz partnerstvo.

LJUBAV: Početkom godine neke Vaše iluzije će se raspršiti. Krivim potezima i nepovjerenjem u partnera izgubit ćete i samopouzdanje. Ne dopustite da Vas ljubomora odvede na krivi put. Više vjerujte u partnera i njegove riječi nego u ono što govori okolina. Nježni trenuci očekuju Vas sredinom srpnja kada ćete se opustiti i uživati u ljubavnom zagrljaju drage osobe.

ZDRAVLJE: Zdravlje u 2012 upozorava na endrokrinološke probleme koji će se manifestirati kroz mjesec ožujak. Česte nesanice i tjeskobe ublazit će duge šetnje prirodom i pravilna prehrana. Oprez u danima od 23. svibnja do 17. lipnja.

ANTI HOROSKOP - raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće - naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge. Ne ulazite u brak sa Strijelcem ni slučajno jer kada je uvjeren da vas voli, to će ga proći za mjesec dana. Istaknuti Strijelac: Staljin. Strijelci ne vole: Kašnjenje vlakova, aviona ili autobusa. Ako ne lete prvim razredom. Suputnike kojima je zlo na putovanju. Ljude koji se previše žale. Ljude koji se boje riskirati. Kad ih optužuju da ne znaju s novcem. Kad ljudi od njih očekuju da dođu na vrijeme. Izgubljenu prtljagu. Nasilje nad životinjama. Čitati o kršenju ljudskih prava.

POKLONI ZA STRIJELCE Strijelci su veselkaste osobe, stoga im kupite poklon koji odgovara njihovom karakteru. Točnije, možete im kupiti stvarno bilo što i oni će biti zadovoljni, samo to što kupujete kupite u jarkoj boji i otkačeno zamotajte. Ženama možete kupiti nakit, torbe, ukosnice… A muškarci će biti zadovoljni s korisnim stvarima – adresar, rokovnik, privjesak za ključeve…

Poznati strijelci

Charles De Gaulle (22. studenoga 1890.) francuski predsjednik, John F. Kennedy Jr. (25. studenoga 1960.) sin J.F. Kennedyja, Tina Turner (26. studenoga 1938.) američka pjevačica, Caroline Kennedy (27. studenoga 1956.) kćer J.F. Kennedyja, Bruce Lee (27. studenoga 1940.) američki glumac, William Blake (28. studenoga 1757.) engleski pjesnik, Mark Twain (30. studenoga 1835.) američki pisac, Winston Churchill (30. studenoga 1874.) negleski premijer, Walt Disney (5. prosinca 1901.) američki redatelj i animator, Kirk Douglas (9. prosinca 1916.) američki glumac. Director, Frank Sinatra (12. prosinca 1915.) američki glumac, Michel de Notre Dame 'Nostradamus' (14. prosinca 1503.) francuski astrolog, Ludwig von Beethoven (16. prosinca 1770.) njemački skladatelj, Jane Austen (16. prosinca 1775.) engleska spisateljica, Steven Spielberg (18. prosinca 1946.) američki redatelj, Brad Pitt (18. prosinca 1963.), Jane Fonda (21. prosinca 1937.) američka glumica

Horoskop za Jarce

22.12-20.01.

jarac horoskop jarac horoskop

Element: Zemlja, Vladatelj: Saturn, Prirodni položaj: deseta kuća, Sretni brojevi: 3, 5, 8,14, 19, Sretni dani: srijeda i subota, Povoljni mjeseci: ožujak - za rješavanje obiteljskih problema, travanj - za erotska druženja, srpanj - za putovanja, odmor i zabavu, listopad - za poslovne poduhvate, studeni - za nova poznanstva. Kristali: granat grosular, garnet, oniks, opsidijan, hematit

POSAO: Vaše ambicije će u 2012 kulminirati. Vaša sposobnost i cilj koji ste si postavili donosi rezultate. Pažnju obratite na komunikaciju sa nadređenima i odradite zadatke koji su Vam zadani na vrijeme. Finacije Vam se poboljšavaju,a ulaganja u poslovanje bit će isplativa. Vaša želja i Vaša ležerna komunikacija dovest će Vas do cilja.

LJUBAV: Ne zaboravite da u ljubavi treba i davati tako ćete i sebi i partneru olakšati situacije koje su pred Vama. Emocije će Vas povesti u romantiku koja će uzburkati strasti. Tijekom mjesca srpnja Vaša upornost će Vam se vratiti.

ZDRAVLJE: Depresija i nervoza naglašena je kroz prvi kvartal 2012,a problemi sa želucem i žući će uz odgovarajuću terapiju biti pod kontrolom. Preporuča se oprez od 21. siječnaj do 13. veljače.

ANTI HOROSKOP - pravi pravcati gonići robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ 'oprosti' ne postoji u njihovu rječniku. Možete živjeti pored njih cijeli život, biti u braku, a nikada ne saznati što vam imaju za reći. Osjećaje ne znaju iskazati riječima, pa te umjesto volim te, često dočeka ajde u kurac. Prodali bi guzicu za društveni status. Istaknuti Jarac: Stipe Mesić. Jarci ne vole: Ljude koji uludo troše novac. Ljudi koji traže pozajmice. Ljude koji ne vraćaju pozajmice. Ljude koji nisu dovoljno strogi prema djeci. Poduzetnike koji ne održavaju obećanja. Ljude koji ostavljaju otvorenu pastu za zube. Čitanja poezije. Kad ih traže da glume vozača. Kad moraju ostaviti djecu kod kuće. Loše frizure.

POKLONI ZA JARACA Jarci su vrlo skeptični što se tiče poklona. Smatraju to bacanjem novaca na nepotrebne stvari, a, opet, ako im ništa ne kupite osjećat će se povrijeđeno. Stoga, najbolje bi bilo da pažljivo slušate što vam govore da im treba. S kompjuterskom opremom sigurno nećete pogriješiti. No, ako želite nešto manje poslovno, izaberite pidžamu, šalicu za kavu, mirisne svijeće i sl. Provjerite u kakvom im je stanju novčanik.

Poznati jarci

Henry Miller (26. prosinca 1891.) američki pisac, Mao Tse-tung (26. prosinca 1893.) kineski predsjednik, Louis Pasteur (27. prosinca 1822.) francuski znanstvenik, Denzel Washington (28. prosinca 1954.) američki glumac, Miroslav Krleža (29. prosinca 1893.) hrvatski književnik, Rudyard Kipling (30. prosinca 1865.) engleski pisac, Anthony Hopkins (31. prosinca 1937.) glumac, Henri Émile Benoît Matisse (31. prosinca 1869.) francuski slikar, Marija Jurić Zagorka (1. siječnja siječnja 1873.) hrvatska književnica, Joseph Stalin (2. siječnja 1880.) predsjednik SSSR-a, Diane Lane (2. siječnja 1965.) američka glumica, J.R.R. Tolkien (3. siječnja 1892.) engleski pisac, Mel Gibson (3. siječnja 1956.) američki glumac, Sir Isaac Newton (5. siječnja 1642.) engleski fizičar, Johannes Kepler (6. siječnja 1571.) njemački astronom, Elvis Presley (8. siječnja 1935.) američki pjevač, Stephen Hawking (8. siječnja 1942.), Richard Nixon (9. siječnja 1913.) predsjednik SAD, Dobriša Cesarić (10. siječnja 1902.) hrvatski pjesnik, Jack London (12. siječnja 1876.) američki pisac, Martin Luther King (15. siječnja 1929.) borac za ljudska prava, Mohammed Ali (17. siječnja 1942.) boksačka zvijezda, Kevin Costner (18. siječnja 1955.) američki glumac. Director

Horoskop za Vodenjake

21.01.-19.02.

vodenjak horoskop vodenjak horoskop

Element: Zrak, Vladatelj: Uran, Prirodni položaj: jedanaesta kuća, Sretni brojevi: 4, 6, 7, 9, 13, 17, Sretni dani: petak i subota, Povoljni mjeseci: siječanj - za putovanja i posjete, travanj - za sve vrste poslova, lipanj - za vjenčanja, kolovoz - za nova poznanstva, godišnji odmor i zabavu, rujan - za nove ljubavne susrete.Kristali: ametist, plavi safir, sokolovo oko, tirkiz, žad

POSAO: Ono što već duže vrijeme ulažete kroz posao u ovoj godini daje pozitivne rezultate. Situacija je povoljna za različite transakcije, investiranja i kerditne aranžmane. Vi ćete lako prepoznati dobitnu kombinaciju . Sve što ćete raditi donosit će dobitke financijske i one važnije, a to je stijecanje Vašeg ugleda u poslu. Oprez se preporuča kod partnerstva,moguće je razilaženje zbog različitosti stavova.

LJUBAV:Okrenut će te novu stranicu u Vašem životu. Sada znate što želite i nećete dopustiti da netko Vama manipulira. Svi oni rođeni u drugoj dekadi ovo ljeto imaj veliku mogućnost da se zaljube ili da zaplove u bračne luke. Bit ćete samodopadni,a to će i partnera ili voljenu osobu potaknuti da Vas gleda drugim očima.

ZDRAVLJE: 2012 nosi dosta problema uz povišeni tlak i probleme sa čestim glavoboljama. Redovita kontrola i preventiva pomoći će Vam da ostanete u formi. Oprez se preporuča u periodu od 11. veljače do 4. ožujka.

ANTI HOROSKOP - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo u znaku Vodenjaka. Istaknuti Vodenjak: Carla Del Ponte. Vodenjaci ne vole: Kad se ljudi dosadno oblače. Brzu hranu. Pričati o svojoj prošlosti. Psihijatre. Tračeve. Osobe koji nisu praktične. Ljude koji ne pokupe nered iza kućnih ljubimaca. Manjak lojalnosti. Držati svijeću nekom paru. Uprljati ruke.

POKLONI ZA VODENJAKA Vodenjaci vole pomalo čudne stvari, ali moraju biti zanimljive. Možete im pokloniti puno toga, ali bilo bi najbolje da sve te stvari budu moderne. Dakle, najnoviji CD njihove omiljene skupine ili pjevača, knjiga koja je tek izašla u prodaju ili ulaznicu za premijeru nekog razvikanog filma. S takvim stvarima sigurno nećete pogriješiti. Najbitnije je da ih ništa ne pitate i ne napominjete. Oni vole biti iznenađeni.

Poznati vodenjaci

Faust Vrančić (20. siječnja 1617.) jezikoslovac, inovator, Christian Dior (21. siječnja 1905.) francuski dizajner, Lord Byron (22. siječnja 1788.) engleski pjesnik, Edouard Manet (23. siječnja 1832.) francuski sklikar, Lewis Carroll (27. siječnja 1832.) engleski pisac, Wolfgang Amadeus Mozart (27. siječnja 1756.) austrijski skladatelj, Bridget Fonda (27. siječnja 1964.) američka glumica, Oprah Winfrey (29. siječnja 1954.) američka voditeljica, Franklin Delano Roosevelt (30. siječnja 1882.) predsjednik SAD, Sir Francis Bacon (1. veljače 1561.) engleski znanstvenik, Charles Lindbergh (4. veljače 1902.) američki avijatičar, Ronald Reagan (6. veljače 1911.) predsjednik SAD, Christopher Marlowe (6. veljače 1564.) engleski pjesnik, Henry W. Longfellow (7. veljače 1807.) američki pjesnik, Charles Dickens (7. veljače 1812.) engleski pisac, John Ruskin (8. veljače 1819.) engleski autor, Jules Verne (8. veljače 1828.) francuski pisac, Thomas Alva Edison (11. veljače 1847.) američki izumitelj, Charles Darwin (12. veljače 1809.), Abraham Lincoln (12. veljače 1809.) predsjednik SAD, Grigor Vitez (15. veljače 1911.) hrvatski pjesnik, Toni Morrison (18. veljače 1931.) američki nobelovac

Horoskop za Ribe

20.02.-20.03.

ribe horoskop ribe horoskop

Element: Voda, Vladatelj: Neptun, Prirodni položaj: dvanaesta kuća, Sretni brojevi: 4, 5, 9, 26, 39, Sretni dani: ponedjeljak i četvrtak, Povoljni mjeseci: veljača - za erotske avanture, ožujak - za poslovne kontakte i potpise ugovora, lipanj - za putovanja, srpanj - za vjenčanja i nova prijateljstva, prosinac - za rješavanje obiteljskih problema. Kristali: akvamarin, ametist, bijeli kvarc, dijamant

POSAO:Razmjena informacija, usvajanje novih sadržaja i udruživanje su principi koji Vam omogućuju brže i lakše napredovanje. Prihvatite različite mogućnosti putovanja jer veća komunikacija sa ljudima daje Vam i veće mogućnosti da širite svoju poslovnost. Pametne odluke koje ćete donjeti u budućnosti će se pokazati produktivnima.

LJUBAV: Početak godine i Vaše dobro raspoloženje najvaljuje i novu ljubavnu romansu.Uživajte u svemu što Vas čini zadovoljnim i sretnim i budite ostvarena osoba za sebe. Prepustite se svojim osjećajima tijekom svibnja i pokažite da volite. Naklonost suprotnog spola u Vama će buditi još nepoznate osjećaje.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte stresne situacije da bi sprijčili nesanicu i umor koji je naglašen u 2012. problemi sa dišnim putevima povezani su uz virusne infekcije. Oprez se preporuča u periodu od 4 . ožujka do 17 travnja.

ANTI HOROSKOP - samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako ukrug. Istaknuta Riba: Osama Bin Laden. Ribe ne vole: Prevruća mjesta. Gubitak naočala. Zagađenu vodu. Ljude koji su preglasni. Ljude koji ne obraćaju pažnju na argumente. Alkoholičare. Kad im ne dozvoljavaju da redovito vide unuke. Kad moraju nositi naočale za vid. Automobile koji troše puno goriva. Spore vozače.

POKLONI ZA RIBE Ribe su jako osjetljive osobe. Ne vole dobivati standardne poklone. Žele da im pokažete da ste stvarno mislili na njih tijekom kupovine. Još ako nešto ručno izradite… Nemojte se iznenaditi ako se rasplaču. Nemojte im kupovati potrošne stvari jer ih ionako neće potrošiti nego će služiti za ukras. Uvećajte i uokvirite vašu zajedničku sliku, nećete pogriješiti ni s privjeskom za ključeve, pidžamom ili CD-om njihovog omiljenog izvođača. Bit će oduševljeni samim tim što ste im pokazali da vam je stalo i da ste ih se sjetili. Ako zaboravite njima kupiti poklon, morat ćete se dugo, dugo, dugo ispričavati.

Poznate ribe

Ranko Marinković (22. veljače 1913.) hrvatski književnik, George Washington (22. veljače 1732.) prvi predsjednik SAD, Drew Barrymore (22. veljače 1975.)m američka glumica, Pierre kolovozae Renoir (25. veljače 1841.) francuski slikar, Camille Flammarion (26. veljače 1842.) francuski astronom, Victor Hugo (26. veljače 1802.) francuski pisac, Elizabeth Taylor (27. veljače 1932.) američka glumica, Nicolaus Copernicus (28. veljače 1473.) poljski astronom, Mihail Gorbačov (2. ožujka 1931.) sovjetski predsjednik, Elizabeth Barrett Browning (3. ožujka 1806.) engleska spisateljica, Alexander Graham Bell (3. ožujka 1903.) američki izumitelj, Maurice Ravel (7. ožujka 1875.) francuski skladatelj, Mato Lovrak (8. ožujka 1899.) hrvatski književnik, Albert Einstein (14. ožujka 1879.) njemački znanstvenik, Michaelangelo Buonarroti (15. ožujka 1475.) talijanski kipar, Jerry Lewis (16. ožujka 1926.) američki glumac, Nat King Cole (17. ožujka 1919.) američki pjevač, Sir Richard Burton (19. ožujka 1821.) engleski istraživač, Bruce Willis (19. ožujka 1955.) američki glumac, Petar Preradović (19. ožujka 1818.) hrvatski pjesnik


astrotarot

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP admin@astrotarot.com.hr
InfoTel:HR:072/700-700, SR:+381113216815, CG: +38220405889, MK: +38923207687