Dnevni ljubavni horoskop primer

Dnevni Ljubavni Horoskop

 • Ovan

  Danas ćete sami sebe iznenaditi koliko ste ustvari spremni da se borite za ono što volite i želite. Vi imate mnogo više snage nego što možete da zamislite. Sve što želite, danas ćete biti u mogućnosti da ostvarite. Iskoristite položaj zvezda u svoju korist.
 • Bik

  Danas vam zvezde šalju poseban magnetizam i šarm. Bićete fatalni i privlačni većini ljudi iz svog okruženja. Ako postoji neko ko vam se dopada iskoristite ovo i oborite ga s nogu. Ako ste u vezi, vaš partner će iznova poludeti za vama.
 • Blizanci

  Već dugo vremena pokušavate da svoju vezu poboljšate i unapredite i podignete na viši nivo. Ukoliko se samo jedna strana trudi, duplo je teže. Ako vidite da vaš partner nema iste ambiicje i želje kao i vi, povucite kočnicu. Možda je vreme da porazmislite o svojoj vezi.
 • Rak

  Danas će vas pozicija zvezda izuti iz cipela. Vi uglavnom krijete svoju strastvenu prirodu iza hladnog osmeha i ne dozvoljavate da emocije upravljaju vama. Danas ćete shvatiti da gajite osećanja prema nekome za koga ste mislili da to nije moguće. Suočite se sa istinom! Zaljubljeni ste, hteli to da priznate ili ne.
 • Lav

  Danas ćete shvatiti da, koliko god suzbijali svoje emocije, one će kad tad izbiti iz vas. Danas je upravo jedan od tih dana. Vrlo je moguće da ćete sresti neku staru ljubav i da ćete shvatiti da je još niste preboleli. Ovo bi mogao biti dan pun emocionalnog naboja.
 • Devica

  Danas ćete dobiti poziv za izlazak. Ako se usudite da odbijete, verujte da ćete dobiti još jedan i još jedan i još jedan. U pitanju je jedna vrlo uporna osoba, koja ne odustaje lako od onoga što želi. A to ste upravo vi. Prihvatite poziv i dobro se zabavite.
 • Vaga

  Ako hoćete da promenite nešto u odnosu sa partnerom, možda bi bilo najbolje da uradite nešto pozitivno. Bićete vrlo strastveni i moćni. Umesto da to koristite na rasprave i neprijatnosti, iskoristite tako što ćete napraviti nešto nezaboravno u čemu ćete oboje uživati.
 • Škorpija

  Vi trenutno nemate druge opcije nego da prihvatite nove momente koje će se pojaviti u vezi sa nekim do koga vam je posebno stalo. Postoji samo jedno rešenje, a to je da stvari prihvatite onakve kakve jesu. Jedna faza je gotova i hteli vi to ili ne, moraćete da je prihvatite.
 • Strelac

  Danas ćete biti u mogućnosti da napravite značajne pomake u vašoj vezi. Moguće je da ćete shvatiti da su određena verovanja i stavovi kojih se držite važili za prošlost, ali ne i za sadašnjost i trenutnu situaciju. Iako nećete rešiti problem preko noći, ukoliko modernizujete svoje stavove smeši vam se svetla budućnost.
 • Jarac

  Vreme je da razmislite o tome kako da zaštitite sebe i svoje emocije. Ako ste u skorije vreme izašli iz nekog teškog perioda, dobro razmislite koje ste greške napravili, kako vam se ista stvar ne bi ponovila u budućnosti.
 • Vodolija

  Strast vas okružuje sa svih strana. Vi retko osećate ovakvu dubinu osećanja, ali danas će sve prštati. Zaljubljeni ste, raspevani i srećni. Osoba kraj vas će to primetiti i uživati sa vama. Ispred vas je pravi ljubavni dan. Uživajte!
 • Ribe

  Danas ćete verovatno napraviti neki smeo potez i promeniti trenutnu situaciju. Ali ne zato što je povoljna prilika za to, već zato što ne znate šta da radite od sebe. Vi se trenutno zainteresovani za osobu koja je mnogo slabija od vas i izuzetno povučena. Vaš korak će biti presudan.

NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska AstroTarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 888000 AKCIJA!
ili zovite 064/677 - 678
(T:6,99,M:8.41 KN/min,7 3,99KN/sms)

srbija AstroTarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 4774
Saljite sms TAROT247 na 7008
ili zovite 0901/200-208
(60DIN/min,60,00RSD/sms)

bosna AstroTarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720
ili zovite BHT - 094/260 - 438
(T:1,61,M:2,15 BAM/min,0,94BAM/sms)

slovenija AstroTarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600
(0,49€/sms)
i.it1.si

makedonija AstroTarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330
(35,40DEN/sms)

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr


Live Chat Software