Dnevni ljubavni horoskop primer

Dnevni Ljubavni Horoskop

 • Ovan

  Sad je pravo vreme za prvi sastanak sa nekim posebnim. Današnje kretanje planeta donosi sa sobom šansu za totalno romantično veče pod zvezdama, pored vode, ili bilo gde će vas misterija i magija života preplaviti. Spoznaćete da ste oboje spremni da podelite svoja osećanja i povežete se na više nivoa.
 • Bik

  Upuštanje u igre danas donosi dašak strasti u vaš život. Ukoliko tek upoznajete nekog, onda prigrabite mogućnost da saznate što više. Provedite neko vreme sa tom osobom. Takođe ćete biti veoma svesni da ne želite da odate utisak previše agresivne ili nestrpljive osobe, iako vam srce ludački kuca. Prepustite se osećanjima, ali ostanite prisebni!
 • Blizanci

  Ako se neko pravi da je nedostižan, i vi ste ti koji jurite za njom/njim, treba da znate da je to samo maska. Današnja pravila igre ukazuju na to da ta osoba jednostavno ne želi da pomislite da ju je lako dobiti, jer to ne bi bilo dobro za njihov imidž. Tako da sada, kada shvatate njihov problem, imate više šansi za pronalaženje rešenja.
 • Rak

  Trenutno planetarno poravnanje može da vam ulepša dan po pitanju poziva na večeru od strane neke izuzetne osobe. Ovo je pravi način na koji volite da provodite vreme: piti vino uz večeru u društvu nekog ko prija vašim očima, a koji takođe ima puno uticaja na vas. Još bolje vesti: saznaćete da je ta osoba izuzetno dopadljiva, takođe. Uživajte u obroku.
 • Lav

  Što se tiče romantike danas, dobićete i predjelo i desert. Današnja astralna konfiguracija vas dovodi u vezu sa nekim ko deli vaše interese i ljubav prema estetici , sa nekim ko je sposoban da vodi duboke razgovore bez drame, nekim ko takođe ceni vašu fascinaciju neobičnim stvarima. Ako želite da produbite vaš odnos, samo napred.
 • Devica

  Današnje planetarno poravnanje čini ovaj dan idealnim za organizovanje zabave i pozivanje ljudi radi boljeg upoznavanja. Iako se možda nećete naći u nekom strasnom zagrljaju budite sigurni da ste zasigurno privukli pažnju nekog od koga biste želeli više od prijateljstva.
 • Vaga

  Trenutna astralna konfiguracija vas može učiniti nestrpljivim u vezi brzine kojom se odvija ostvarivanje određene veze. Očajno čekate momenat kada ćete biti u čvrstoj vezi i toplom zagrljaju te osobe, ali taj momenat ne dolazi dovoljno brzo. Izvesno je da će do toga doći, ali nemojte sve da pokvarite preteranim entuzijazmom. Kada prestanete da brinete, onda će se verovatno i desiti.
 • Škorpija

  Može se činiti da ljubav nema baš neke velike veze sa nekim materijalnim i prizemnim stvarima danas, koje obično dovode u vezu sa njom, kao što je senzualan dodir ili predivan poklon. Planetarni tranziti ukazuju da se možete naći u nekoj vrsti borbe za prevlast, pri čemu želite da uradite jednu stvar a za vaše ljubavne interese je najbolje nešto sasvim drugo. Možete to rešiti, jedino što vam je potrebno je strpljenje.
 • Strelac

  Trenutna astralna konfiguracija ukazuje na to da će se neko prijateljsko okupljanje i druženje ispostaviti kao prekretnica u vašem ljubavnom životu. Izgleda da ćete sresti neku harizmatičnu osobu, čiji je stav veći od života. Osećaćete se kao da vas je grom pogodio, a vaša radoznalost će eskalirati. Neće vam biti potrebna proročica da shvatite kako će se stvari dalje odvijati.
 • Jarac

  Može vam se učiniti danas da je vaš ljubavni život previše transparentan, da nema dovoljno iskrenih emocija. Planetarni tranzit vas može postaviti na put nekome ko je sklon prevelikom hvaljenju bez pokrića. Pustite da se mimoiđete da biste mogli sresti nekog boljeg usput.
 • Vodolija

  Današnja astralna konfiguracija stvara vatrenu atmosferu, ali vi se još uvek pitate da li je pravi trenutak da progovorite o svojim osećanjima. Osoba sa kojom ste u vezi, ili na putu ka tome, zna da vam je stalo, ali ne može da zna koliko tačno. Možda bi bilo bolje da se malo bolje upoznate pre nego što je/ga šokirate.
 • Ribe

  Trenutno planetarno poravnanje ukazuje na to da ako ste u potrazi za nekim posebnim, možda ćete sresti tu osobu na nekoj vrsti društvenog okupljanja ili čak na nekoj izložbi. Oboje možete osetiti trenutnu privlačnost iz raznih razloga, a naročito zbog toga što se osećate opušteno u međusobnom kontaktu. Shvatićete da možete da komunicirate veoma lako i sa velikim zadovoljstvom.