Dnevni ljubavni horoskop primer

Dnevni Ljubavni Horoskop

 • Ovan

  Dan koji je pred vama može biti veoma stresan, ali samo ako vi to dozvolite. Najvažnije je da izbegavate sve konflikte, pogotovo one sa voljenim bićem. Staloženost i smirenost su danas na vašoj listi prioriteta. Ne nasedajte na provokacije, takođe. Situacija na ljubavnom planu ima šanse da se stabilizuje jedino na ovaj način.
 • Bik

  Vi ste pravi srećnik kada je ljubav u pitanju, jer ukoliko imate partnera, znajte da pored sebe imate jednu veoma požrtvovanu i senzibilnu osobu. Voljenoj osobi priredite neko lepo iznenađenje kao mali znak pažnje za sve što vam u životu pruža. Ukoliko vaša potraga za ljubavlju još uvek nije završena, danas vam se smeši jedno novo poznanstvo.
 • Blizanci

  Ovaj dan sa sobom donosi mogućnost nove ljubavi s nekim ko je za mnoge iz vašeg okruženja nedostupan i tajanstven. Sa druge strane, dobro razmislite da li ste spremni za jednu tajnu romansu. Sve su šanse da se mnogo zaljubite i da izgubite kontrolu nad situacijom. U jednom momentu, poželećete da sa svima podelite vašu sreću.
 • Rak

  Danas ćete biti prilično popustljivi kada je u pitanju partnerski odnos, što vam inače nije svojstveno. Moguće je da u stvari, polako dižete ruke od trenutne ljubavi jer više nemate snage da se borite sa manama vašeg partnera. Do sada ste se nadali da će on da se promeni uz vašu pomoć ili bez, a sada više niste sigurni u to.
 • Lav

  Povremeni konflikti s partnerom danas prerastaju u pravu malu dramu. Ne zaboravite da se radi o sitnicama koje zapravo ne ugrožavaju ni jednu stranu. Najvažnije je da u afektu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu da očekuju nesporazume u komunikaciji sa potencijalnom simpatijom.
 • Devica

  Ne bi bilo loše da razmislite o proširenju kruga prijatelja, jer na ovaj način možete upoznati nekoga zbog koga bi vam zaigralo srce. Pripazite se osoba koje su u potpunosti različite od vas, jer bi ovakva romansa veoma brzo mogla da se otrgne kontroli. Što je najvažnije, ne dozvolite da vam opšta sreća zavisi od toga da li imate partnera ili ne.
 • Vaga

  Ovaj dan bi za vas mogao biti prilično stresan, naročito ako smatrate da kvalitet vašeg života zavisi od trenutnog partnera. Zbog vašeg karaktera, veoma često niste spremni na kompromise, a u tome leži izvor svih vaših ljubavnih konflikata. Ne tražite krivicu u drugima, došlo je vreme da poradite na sebi i vašem emotivnom razvoju.
 • Škorpija

  Ako želite da trenutni partnerski odnos uspe, danas bi bilo poželjno da prema voljenoj osobi budete popustljivi i kooperativni. Mnogi predstavnici vašeg znaka okupirani su pitanjima koja se odnose na brak i proširenje porodice i moguća su prijatna iznenađenja na tom planu. Ukoliko ste još uvek singl, provedite ovaj dan u druženju sa prijateljima ili porodicom.
 • Strelac

  Dan koji je pred vama bi mogao da bude veoma uzbudljiv, ukoliko budete imali strpljenja za voljenu osobu. Zbog učestalih razmirica, nesporazuma i tenzije, već dugo se osećate kao da u partneru nemate podršku. Ne dozvolite da vas obuzmu misli o eventualnom neverstvu voljenog bića, pogotovo ako ste u dužoj vezi ili braku.
 • Jarac

  Ovaj dan će biti posebno uzbudljiv onim pripadnicima ovog horoskopskog znaka koji će biti u prilici da negde odputuju. Ukoliko ste singl, velike su šanse da baš danas doživite neobavezan, ali uzbudljiv flert sa jednim poslovnim saradnikom. To je osoba koju dugo poznajete, ali nemate često priliku da se nađete u njenoj blizini.
 • Vodolija

  Vi ste ovih dana naprosto neodoljivi suprotnom polu! Gde god da se okrenete, nailazite na divljenje i otvorene simpatije. Danas ćete verovatno biti u situaciji da dobijete dva poziva za sastanak i biće vam teško da se odlučite koji da prihvatite. Takođe, ne zaboravite vaše prijatelje, pogotovo ako im u poslednje vreme ne posvećujete dovoljno pažnje.
 • Ribe

  Danas ćete biti prilično nespokojni, jer će vaš partner najverovatnije ispoljiti želju za većom samostalnošću, kao i druženjem sa osobama koje vama nisu naročito simpatične. Mnogo toga vam danas ne ide naruku, ali najbitnije od svega je da uspete da iskontrolišete vaše emocije. Obavite iskren razgovor sa voljenom osobom.

NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska AstroTarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 888999
ili zovite 064/677 - 678
(T:6,99,M:8.41 KN/min,7KN/sms)

srbija AstroTarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 4774
Saljite sms TAROT247 na 7008
ili zovite 0901/200-208
(60DIN/min,60,00RSD/sms)

bosna AstroTarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720
ili zovite BHT - 094/260 - 438
(T:1,61,M:2,15 BAM/min,0,94BAM/sms)

slovenija AstroTarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600
(0,49€/sms)
i.it1.si

makedonija AstroTarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330
(35,40DEN/sms)

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr