Dnevni ljubavni horoskop primer

Dnevni Ljubavni Horoskop

 • Ovan

  Ako vam se napori da osvojite voljenu osobu čine uzaludnim, ne bi bilo loše da to ostavite za neko srećnije vreme. Zaboravite na vlastiti šarm, izgleda da vam nedostaje spontanosti. Taktičnost danas nije na vašoj strani – partner bi mogao samo da se zbuni. Biće prilike da pokažete svoju originalnost, ali ne danas.
 • Bik

  Postoji više načina pomoću kojih možete da preispitate uzajamnu bliskost. Danas niste preterano zabrinuti po pitanju partnerovih osećanja. Ali ako odlučite da ih izignorišete, možete se naći pod pritiskom od strane voljenog bića. Ne umanjujte važnost tuđih emocija.
 • Blizanci

  Svet vam se danas čini hladnim i neprijateljskim. Prijatelji vam izgledaju distanciraniji nego inače, te ćete stoga poželeti da se malo odmorite od svega. Slobodno se izolujte, naročito ako osetite da ćete na taj način steći drugačiju perspektivu na neki događaj koji vas je izbacio iz ravnoteže.
 • Rak

  Danas vam je naročito izražena potreba za samostalnošću. Imate osećaj da želite da izađete iz odnosa koji Vam se u poslednje vreme činio prilično problematičnim. Osećate da vam je neophodan prostor i vreme koje biste posvetili određivanju vlastitih prioriteta. Iskoristite moć rasuđivanja kako biste doneli najbolju odluku za vašu vezu.
 • Lav

  Mislite da niste dorasli jednoj situaciji, a u stvari bežite od odgovornosti. Ponašajte se kao odrasla osoba koja ispunjava obećanja. Partner očekuje mnogo od vas, te se stoga potrudite da ga ne izneverite. U protivnom, rizikujete da se smanjite u njegovim očima.
 • Devica

  Puni ste pozitivne energije koju želite da podelite sa prijateljima ili voljenom osobom. Kada se već nalazite u tako dobrom raspoloženju, zašto ne biste organizovali zabavu na kojoj će biti pozvani vama dragi ljudi. Obavite neophodne pripreme i obavite nekoliko telefonskih poziva - i zabava može da počne!
 • Vaga

  Vaš smisao za humor je danas vaš najjači adut. Bilo da ste u potrazi za onim/onom pravom ili ste potragu završili, iskoristite smeh da ulepšate nekom dan. Možda u vašoj okolini imate nekog ko je već duže vreme neraspoložen? Potrudite se da mu vratite osmeh na lice - vas neće ništa koštati, a nekom će značiti mnogo.
 • Škorpija

  Planetarni aspekti donose pozitivne promene u vaš partnerski odnos. Ukoliko ste u poslednje vreme imali nesporazum sa voljenom osobom, iskoristite dan da otvoreno porazgovarate i rešite nesuglasice. Ako ja drugom polovinom još uvek tragate, jedan telefonski poziv od starog poznanika bi mogao da inicira jedno lepo druženje.
 • Strelac

  Socijalizacija i vreme provedeno sa prijateljima je za vas danas u prvom planu. Ukoliko ste u potrazi za romansom, odlazak na zabave bi mogao da urodi plodom. Pa ipak, potrebno je vreme da bolje upoznate nekog. Na prvi pogled, obično steknemo pogrešan utisak.
 • Jarac

  Mašta u vašem slučaju danas zaista uzima maha. Ukoliko razmišljate da sa nekim želite da ostvarite dublju komunikaciju, budite svesni da čežnja preti da postane gotovo nepodnošljjiva. Ako se držite onoga što je realno i opipljivo u vašem odnosu, nema razloga za brigu. U protivnom, mogli biste da se nađete u nevolji.
 • Vodolija

  Danas ćete osetiti nedostatak samopouzdanja što vam inače nikako nije svojstveno. Bićete svesni svojih slabosti, pogotovo ako se nađete u situaciji koja bi mogla da ih isprovocira. Sa druge strane, ovo može da bude prvi korak na putu produbljivanja bliskosti između vas i voljenog bića. Samo hrabro napred, naučite nešto iz ovog iskustva.
 • Ribe

  Danas imate osećaj kao da se između vas i vašeg voljenog bića nalazi nepremostiva barijera. Svesni ste napetosti među vama, te stoga ne bi bilo loše da neko vreme provedete fokusirani na stvari koje su vam pojedinačno značajne. Kada napetost prođe, vratite se aktivnostima koje vas kao par povezuju.

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare, Proroci, Tumačenja snova
Feng-Shui savjeti, Reiki Majstori, Bioenergetičari, Numerolozi, Skidanje Uroka

NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska AstroTarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 888999 (Tarot,vidovnjaci)
ili zovite 064/677 - 678(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,7KN/sms)

srbija AstroTarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 4774 (Tarot,vidovnjaci)
Saljite sms TAROT247 na 7008 (Astrolozi,numerolozi)
ili zovite 0901/200-208
(60 DIN/min, MTS: 62,64 Telenor:63,60 VIP: 60,00 RSD/sms)

bosna AstroTarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94 BAM/sms)ili zovite
Telekom Srpske - Zovite 094/573 - 638 (1,40 BAM/min)
BH Telekom - Zovite 094/260 - 438 (Tel:1,61,Mob:2,15 BAM/min)
HT Mostar - Zovite 094/850 - 926 (1,85 BAM/min)

slovenija AstroTarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600 (Tarot,vidovnjaci)
(0,49€/sms)
i.it1.si

makedonija AstroTarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330 (Tarot,vidovnjaci)
(35,40 DEN)

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:062/700-700 admin@astrotarot.com.hr