Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare, Proroci, Tumačenja snova
Feng-Shui savjeti, Reiki Majstori, Bioenergetičari, Numerolozi, Skidanje Uroka

NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska AstroTarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 888999 (Tarot,vidovnjaci)
ili zovite 064/677 - 678(Tel:6,99,Mob:8.41 KN/min,7KN/sms)

srbija AstroTarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 4774 (Tarot,vidovnjaci)
Saljite sms TAROT247 na 7008 (Astrolozi,numerolozi)
ili zovite 0901/200-208
(60 DIN/min, MTS: 62,64 Telenor:63,60 VIP: 60,00 RSD/sms)

bosna AstroTarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94 BAM/sms)ili zovite
Telekom Srpske - Zovite 094/573 - 638 (1,40 BAM/min)
BH Telekom - Zovite 094/260 - 438 (Tel:1,61,Mob:2,15 BAM/min)
HT Mostar - Zovite 094/850 - 926 (1,85 BAM/min)

slovenija AstroTarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600 (Tarot,vidovnjaci)
(0,49€/sms)
i.it1.si

makedonija AstroTarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330 (Tarot,vidovnjaci)
(35,40 DEN)

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:062/700-700 admin@astrotarot.com.hr

Bik
Horoskop za: Četvrtak 24.04.2014.

Bik 20.04 - 20.05

LJUBAV:
 
POSAO:
 
SREĆA:
 
ZDRAVLJE:
 
Bik

Element: Zemlja
Vladar: Venera
Prirodni položaj: 2 kuća
Sretni brojevi: 5, 6, 8,16, 61
Sretni dani: utorak i petak
Kristali: smaragd, jagoda kvarc, pirit, safir, tirkiz, topaz
Metal - Bakar
Cvijet - Ruža, verbena, ljiljan, lan, maslina, datulje, pinija, vanilija
Životinja - govedo, golubica, fazan, vrabac, slavuj, zec, lastavica, labud
Moto: Ja imam!
Spol: zenski
Boja: zelena & zemljana

Vrline:
Strpljivi i povjerljivi
Srdačni i ljubazni
Istrajni i odlučni
Mirni i promišljeni

Mane:
Tvrdoglavi i posesivni
Zlopamtila i samoljubci
Uporni i lakomi
Lijeni i konzervativni

Najbolje se slaze sa: Djevicama ili Jarcima

Idealni poslovi:
Bankari, umjetnici, računovođe, vrtlari, glazbenici

Poznati bikovi

Elizabeth II (21.04.1926.) kraljica Engleske
William Shakespeare (23.04.1564.) engleski književnik
Barbara Streisand (24. 04.1942.) američka pjevačica
John Wayne (26.04.1907.) američki glumac
Andre Agassi (29.04.1970.) tenisač
David Becham (2.05.1975.) nogometaš
Hosni Mubarak (4.05.1928.) egipatski predsjednik
Sören Kierkegaard (5.05.1813.) danski filozof
Karl Marx (5.05.1818.) njemački filozof
Sigmund Freud (6.05.1856.) austrijski psihoanalitičar
Evita Perone (7.05.1908.) prva dama Argentine
Harry Truman (8.05.1884.) predsjednik SAD
Pierce Brosnan (16.05.1952.) glumac
Dante Alighieri (21.05.1265.) talijanski pjesnik

Nervozne tenzije između članova obitelji bi mogle obilježiti današnji dan. Ne budite iznenađeni ako vidite da su u tijeku rasprave. Najbolje je da se držite po strani što duže možete, a na kraju dana da ih ohrabrite da jasno kažu što ih zapravo muči. Možda ćete se osjećati dosadno i obeshrabreno, ali imajte na umu da se sutra toga nećete ni sjećati.
Ukoliko imate jasnu viziju u kojem smjeru bi vaša ljubavna veza trebala ići, danas ćete ju moći pokrenuti. Događaji će se razvijati baš onako kako ste to željeli i to će vas oraspoložiti. Ako trenutno niste zauzeti, a bacili ste oko na nekog posebnog, zauzmite se da povećate mogućnosti vašeg povezivanja. Možda nije uvijek moguće biti sa željenom osobom onda kada to poželite, ali će vaša intervencija u tom smjeru danas svakako pomoći da se to ostvari u budućnosti.
Početkom ovog tjedna vam se konačno može ispuniti želja koju ste dugo njegovali, uživajte u tom daru i ne zaboravite zahvaliti zvijezdama. Sredinom tjedna će vam se odjednom otvoriti slavina intuitivnosti pa se konačno možete pouzdati u svoje šesto čulo u svim odlukama koje donosite. Kako se tjedan bliži kraju, tako ćete se sve više osjećati deklarativni i zatvoreniji prema prihvaćanju drugačijeg mišljenja. Vaša tvrdoglavost će vam predstavljati problem ukoliko se zbilja ne potrudite oko kompromisa u odnosu s ljudima. Budite otvoreni priznati da je ponekad netko u vašoj okolini bogatijeg iskustva oko određenih stvari od vas samih, ne možete vi sve znati najbolje. Financije bi vas mogle zaskočiti u nedjelju ukoliko se ne priberete i promislite koja vam je od tih skupocjenih stvarčica iz shopping centra zaista potrebna, a koliko vam je ipak bitniji mir i blagostanje u trenutku kad vaše kartično poslovanje dođe na naplatu. Budite umjereniji u trošenju kad se približite magičnoj nuli na računu da izbjegnete buduće glavobolje.
Samouvjereno branite svoje poslovne interese i aktivno učestvujete u različitim pregovorima, pri tome se ne obazirete za nečije komentare. Situacije koje nisu po Vašoj mjeri ili ukusu, odbijate čuti i ne dozvoljavate da neko mjenja Vašu poslovnu strategiju i stil rada. Orijentirani ste prema velikim idejama, ali i sa realnim mogučnostima za uspjeh. U ljubavnom odnosu ne pričate previše, jer Vaši postupci dovoljno govore o Vašim namjerama ili osjećanjima koja Vas ispunjavaju. Nečije prisustvo i njezni "dodir ljubavi", djeluje vrlo inspirativno i navodi Vas na plemenito ponašanje. Zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Savjesno ispunjavate svoj dio obaveza ili zvanične dogovore, ali postoje suradnici koji imaju drugačija mjerila vrjednosti i često mjenjaju svoju strategiju ponašanja. Nema razloga da neko utiče na Vašu profesionalnu nesigurnost. Budite promišljeniji u vezi finansijskih transakcija, nemojte dozvoliti da neko odlučuje u Vase ime o zajedničkim ciljevima. U ljubavnom odnosu imate raznovrsnije potrebe, nego što partner naslućuje ili prepoznaje na osnovu Vaseg ponačanja. Preplavljuje Vas romanticno raspoloženje i priželjkujete idiličnu vezu, potrebno je da osjetite zajednički vrhunac. Djelujete zanosno, nemojte odustajati od svojih emotivnih namera.
Škorpion
23.10 - 21.11
Lav
23.07 - 22.08
Rak
21.06 - 22.07
Strijelac
22.11 - 21.12
Vaga
23.09 - 22.10
Djevica
23.08 - 22.09
Blizanci
21.05 - 20.06
Bik
20.04 - 20.05
Ovan
21.03 - 19.04
Ribe
19.02 - 20.03
Vodenjak
20.01 - 18.02
Jarac
22.12 - 19.01
© 2013 Omogućio AstroTarot  |  Webmasteri - Embed

Tarot karta dana

Vaše trenutno emocionalno stanje

Dvojka stapova

Dvojka stapova simbolizira ravnotezu i partnerstvo u sirem simislu. Upozorava Vas da obratite paznju na odnos primanja i davanja u medjuljudskim odnosima.

Vaše trenutno duhovno stanje

Sedmica diskova

Karta simbolizira zajednistvo, harmoniju, ravnotezu, strpljenje i svrhu. Oznacava razdoblje polaganog ali sigurnog rasta i razvoja .

Dnevni horoskop primer

Dnevni Horoskop

 • Ovan

  Možda se osećate posebno emotivno danas i reagujete snažno na skoro svaku sliku koju vidite, bilo da je ratna slika ili mače na pragu. Duhovno, visoko ste motivisani i spremni da saznate sve životne tajne. Duhovne aktivnosti danas će naročito biti naglašene. Ako ste ozbiljni, započnite sa planiranjem odmah.
 • Bik

  Snovi i vizije danas će da dolaze i odlaze u vidu nesvesnih fotografija. Neki od ovih utisaka možda predstavljaju traumu ili fobiju koja je nadživela svoju korisnost i želi da budu oslobođena. Moguće je da ćete izvući kreativnu inspiraciju iz ovih shvatanja i iskoristite je kao osnovu za umetničke projekte. Do kraja dana osetićete emotivnu rasterećenost.
 • Blizanci

  Društveni događaji ili grupne aktivnosti mogu Vas dovesti u kontakt sa mnogo ljudi, bilo da su oni bliski prijatelji ili povremeni poznanici. Novo lice pojaviće se u Vašem životu, koje će da napravi razliku. Verovatno se nećete suzdržati od izražavanja svog mišljenja, tako da bi mogli da upadnete u probleme. Biće sve uredu ukoliko budete imali taktiku. Ostali će ceniti Vašu iskrenost.
 • Rak

  Fizički, danas bi trebalo da se osećate veoma snažno i energično, a takođe ste spremni da pravedno sagledate sve događaje i situacije. Ovo je veoma dobro, jer bi mogao da se pojavi izazov koji će doneti novu svrhu Vašem životu. Entuzijazam prožima Vaše biće u svakom momentu. Verovatno ćete biti izuzetno odlučni, bez obzira na veličinu zadatka.
 • Lav

  Romantična želja suprostaviće se duhovnim strastima danas, a Vi imate veliku želj da ih objedinite. Možda je Vaš ljubavni partner sklon duhovnosti isto kao i Vi i težite istim ciljevima. Većina strasti dolazi iz dubine Vaše duše. Dakle, ako ste skloni kreativnosti na bilo koji način, možda ćete želeti da unapredite ova osećanja kroz pisanje, slikanje ili muziku.
 • Devica

  Ukoliko ste trenutno u ljubavnoj vezi, Vaš odnos mogao bi se pomeriti na viši nivo posvećenosti. Možda odlučite da živite zajedno, verite se ili odredite datum venčanja. Ako ste već u braku možda odlučite da želite dete. Slobodni strelci mogu da očekuju da će uskoro privući nekoga. Spremni ste i šaljete jasnu signalizaciju dostupnosti potencijalnim partnerima.
 • Vaga

  Moguće je da ćete dobiti poziv za značajan društveni događaj. Ovo može biti prilika da se sastanete sa važnim ljudima koji bi mogli da unaprede Vašu karijeru na neki način, ili bi mogli biti uključeni u Vašu oblast interesovanja. Vaša energija i entuzijazam biće primećeni. Očigledno je da govorite iz srca kada diskutujete o onome šta Vam je na umu.
 • Škorpija

  Prethodno neiskorišćeni talenat mogao bi se pojaviti danas. Moguće je da ćete odlučiti da unapredite ovaj talenat i stvorite novu veštinu koja će Vam pomoći u svakom poslu kojem se posvetite. Ovaj dan je veoma pogodan za ovo. Trebalo bi da ste puni energije i entuzijazma i u stanju da se upustite u bilo koji težak zadatak. Osećate se fizički nadmoćno. Ovo je dan izazova i novih poduhvata.
 • Strelac

  Romantične strasti mogle bi Vas motivisati da unapredite svoj fizički izgled. Možda se odlučite za vežbanje, promenu načina ishrane ili eksperimentisanje sa novom odećon ili frizurom. Verovatno ćete dobiti rezultate koje ste želeli. Uz ogromnu količinu energije i entuzijazma iznenadićete sebe rezultatima koje ćete postići u bilo kojoj oblasti aktivnosti.
 • Jarac

  Nagla, pozitivna promena u vašem finansijskom stanju bi se mogla desiti danas. To bi moglo da bude povećanje plate, neki dodatni bonus ili neka isplata. Šta god da je u pitanju imaće veliki uticaj na vaš život. Takođe, možda ćete otkriti neki skriveni talenat koga prethodno niste bili svesni. To bi isto moglo da utiče na odluke koje ćete donositi u budućnosti. Ne bojte se, svaka promena je uvek dobrodošla.
 • Vodolija

  Informacije dobijene od prijatelja fokusiraće Vas na novi cilj. Možda imate mnogo novih ideja kada su projekti u pitanju. Danas ćete biti u mogućnosti da uvidite koji od tih projektata je najprioritetniji. Potrudite se da se što više krećete. Šta god da radite, prvo sakupite sve informacije pre nego što počnete. Postoji šansa da izgubite vreme u potrazi za potrebnim resursima.
 • Ribe

  Danas je vrlo moguće da dođe do promene pravca. Moguće je da ćete upoznati nekog novog ili naleteti na nekog koga niste videli dugo vremena, ko će Vam pružiti priliku da promenite posao. Ili bi moglo da postane jasno da treba da se posvetite umetnosti ili hobiju puno radno vreme. Koji god da je slučaj, ovo je veliki dan kojem treba da se prepustite, čak i ako sumnjate. Vaša poslednja dostignuća obezbediće Vam prednost.