Moć kristala


Gemstone Therapy

 Kristali, dragulji, poludrago kamenje i skupocjeni prirodni materijali oduvijek su  razbuđivali maštu. Njihova boja, sposobnost da uhvate svjetlost, njihova dragocjenost pokrenula  je priče i legende koje su opisivale tajnovitu moć kojom zrače, moć kristala. Dragulji su se  brusili kako bi se istaknula njihova ljepota, baš kao što i ljudska duša treba da se brusi duhovnim  tehnikama kako bi zasjala u svojoj čistoj ljepoti. Zato su i postali željeni ukras, simboli duha koji  može dosegnuti savršenstvo.

 Smatra se da svaki kristal, poludragi kamen ili dragulj vibrira određenom energijom koja  korespondira i sa našim energetskim središtima – čakrama. Svjetlost se prelama kroz njihovu  prozirnu strukturu u spektru specifičnih boja koja djeluje poput prizme, koncentrira i fokusira  svjetlost u naše tijelo. Pravilno odabrani, pomažu uravnoteženju našeg energetskog polja. Tako l  lakše postižemo pozitivne rezultate u svakom aspektu života: osjećaj svrhe i snage, sigurnosti,  bogatstva, zdravlja i lakoće življenja.

Svaka astrološka planeta ima svoju vibraciju, a svaka planeta znak kojim vlada! To nam omogućuje da odaberemo kamen čija će energetska vibracija odgovarati vibraciji našeg bića. Provjerite što odgovara vašem znaku i podznaku. Mada to nije jedini kriterij odabira. Ako želite naglasiti određene osobine u svom životu, možda nije loše odabrati odgovarajući privjesak, ogrlicu ili prsten kako biste pojačali željene vibracije i pospješili ostvarenje svojih želja. Ukras ili nešto više od toga? Isprobajte sami!

Crveni koral je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Koral potiče samosvijest, suptilno ističe crtu zavodljivosti i zahtjevan je nakit koji ćete nositi kad ste spremni prihvatiti izazove i nesputano iskažete svoje želje.

Biser posebno odgovara Raku i Biku. Biser je skupocjeni poklon mora koji očarava sjajnom bjelinom. Osvježit svako lice, pokloniti mu dio svog sjaja i očarati privlačnom elegancijom. Osim bijelih, biseri mogu biti ružičasti, žućkasti, čak i crni. U hinduističkoj tradiciji smatra se da nošenje bisera priziva blagoslov Lakšmi, boginje blagostanja.

Tirkiz posebno odgovara Strijelcu. Plavo-zelena intenzivna i otvorena boja tirkiza simboliše radost života, smatralo se da štiti od loših utjecaja, da jača prijateljstvo i razvedrava duh. Njegove blagonaklone vibracije mogle su da zaštite putnike od iznenadnih nezgoda. Vibracije tirkiza pružiće vam i duhovnu utjehu i uz to pospješiti vaša meditacijska iskustva. S tirkizom sigurno nećete pasti u depresiju. Smatra se da je najbolji jamac sreće i dobrog zdravlja, pa se pobrinite da imate bar mali komad ove sreće u plavom! 

Rozenkvarc posebno odgovara Vagi, Ribama i Biku. Nježni rozenkvarc simbol je ljubavi i probudit vaše romantične čežnje. Kad vam srce šalje poruku da mu treba više pažnje, neka vam u tome pomogne rozenkvarc. Njegova vibracija donosi mir u srce, pomaže da iz njega pustiti da ode sve što vas tišti.

Žad posebno odgovara Djevici i Blizancima. Jade ima jedinstvenu sposobnost da ne upija nikakvu negativnu energiju. Poznato je da drago kamenje i kristali upijaju energiju iz okoline, pa ih povremeno treba “prazniti” tako da ih izložimo sunčevoj svjetlosti ili isperemo u tekućoj hladnoj vodi. Ali žad je sasvim otporan pa je njegova sposobnost zaštite od svih negativnih sila bila na visokoj cijeni. N

Ametist posebno odgovara Jarcu, Vagi i Vodenjaku. Njegove vibracije su smirujuće i uravnotežujuće. Ipak, postoji u njemu snaga uskladiti suprotnosti i suzdržana snaga ambicije. Ametist potiče duhovnost i stvaranje unutarnjeg mira iz kojeg izvire snaga samokontrole. Zbog toga će uz vibracije veličanstvenog i idealističnog ametista svaki novi pothvat u poslu i ljubavi biti jasno odabran i uspješno proveden. Smatra se da posebno hrani umjetničke ambicije i jača nadahnuće.

 

NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska AstroTarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 888000 AKCIJA!
Saljite sms TAROT247 na 888999
ili zovite 064/677 - 678
(T:6,99,M:8.41 KN/min,7 3,99KN/sms)

srbija AstroTarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 4774
Saljite sms TAROT247 na 7008
ili zovite 0901/200-208
(60DIN/min,60,00RSD/sms)

bosna AstroTarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720
ili zovite BHT - 094/260 - 438
(T:1,61,M:2,15 BAM/min,0,94BAM/sms)

slovenija AstroTarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600
(0,49€/sms)
i.it1.si

makedonija AstroTarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330
(35,40DEN/sms)

crna gora AstroTarot CRNA GORA:

Saljite sms TAROT247 na 14941
(0,61EUR/sms)

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP admin@astrotarot.com.hr
InfoTelHR:072/700-700
InfoTelSR:+381113216815 ili na info.srb@ccsupport.biz
InfoTelCG: +38220405889 ili na info.me@ccsupport.biz
InfoTelMK: +38923207687 ili na info.mk@ccsupport.biz
Komentari

Nema komentara.

(komentari su zatvoreni)

 
 
Live Chat Software