NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska Astro Tarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 888999
Saljite sms TAROT247 na 888000
ili zovite 064/677 - 678

(T:6,99,M:8.41 KN/min,7 3,99KN/sms)

srbija Astro Tarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 4774
Saljite sms TAROT247 na 7008
ili zovite 0901/200-208

(60DIN/min,60,00RSD/sms)

bosna Astro Tarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720
(0,94BAM/sms)

slovenija Astro Tarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600
(0,49€/sms) i.it1.si

makedonija Astro Tarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330
(35,40DEN/sms)

crna gora Astro Tarot CRNA GORA:

Saljite sms TAROT247 na 14941
(0,61EUR/sms)

austrija Astro Tarot AUSTRIJA:

Nazovite 0900/440-608
(1,55EUR/min)

švicarska Astro Tarot ŠVICARSKA:

Nazovite 090/1701-007
(2.01CHF/min)

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP admin@astrotarot.com.hr
InfoTel:HR:072/700-700, SR:+381113216815, CG: +38220405889, MK: +38923207687

tarot

Tarot


karte su prastara metoda predviđanja budućih događaja koji se mogu zbiti u pitateljevom životu. Karte tarota su špil od 78 karata, koji se koristi u mističnim i okultnim proricanjima duhovnih i mentalnih puteva. U Evropu je najvjerovatnije stigao iz Egipta gdje su se koristile slične karte koje također sadržavaju mačeve, štapove, kaleže i novčiće.
Simbolizam tarota ima više razina koje ovise o raznim faktorima kao što su iskustvao tarot majstora i vrsta otvaranja a u konacnici predstavlja kraljevski put ka mudrosti. Špil tarot karata sastoji se od dva dijela: velike arkane od 22 karte i male arkane od 56 karata. Postoji veliki broj otvaranja tarot karata a najpoznatiji su: ciganski, karmički, sudnbinski, ljubavni, anđeoski, tarot keltski križ, tarot drvo života, egipatski, raider waite, praški, zlatni, le normand, itd. Često se koristi povezan sa hermetičkom kabalom gdje su karte povezane sa kabalističkim principima.
Da bi dobili predviđanje izaberite vrstu otvaranja te kliknite na Promješaj i otvori gumb. Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje. Ono može biti pozitivno ili negativno zavisno dali je karta uspravna ili okrenuta. Također ovisi i o drugim kartama koje ju okružuju. Pojedine karte imaju veći naglasak na materijalno dok su druge više usmjerene prema emocionalnom i mističnom.
Zabavite se uz više od 20 vrsta besplatnog tarota - skrolajte niže, odaberite vrstu bacanja te pročitajte tumačenje! Za profesionalna tumačenja nazovite naše vrhunske tarot majstore!

Karta dana

Vaše trenutno emocionalno stanje


Devetka diskova

Simbolizira nadu, hrabrost, ispunjenost, srecu i blagostanje. Savjetuje Vam da imate vjeru u dobru buducnost jer ce Vam zivot postajati sve jednostavniji i sretniji .

Besplatni Tarot

Tarot Otvaranje Tri Karte

Ovo gledanje u karte se koristi za istraživanje vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Za tarot tri karte koncentrirajte se na konkretni događaj u sadašnjosti, prošlosti i budućnosti te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Tarot Otvaranje za Veze

Ovo otvaranje tarota se koristi za istraživanje odnosa sa drugim ljudima te njihove poglede i potrebe. Najbolje ga je opisati kao ljubavni tarot i može odgovoriti na sva pitanja vezano oz ljubav, odnose, veze i brakove. Za ljubavni tarot koncentrirajte se na vaš odnos s drugom osobom prije nego što kliknete Promješaj i otvori gumb.

Tarot Otvaranje Da/Ne

Ovo gledanje sudbine daje vrlo jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje. Za Tarot otvaranje da/ne zamislite pitanje na koje želite odgovor te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Cigansko Tarot otvaranje

Vrlo popularni ciganski tarot može dati uvid u razne aspekte pitateljevog života. Za Tarot otvaranje ciganica kliknite gumb promješaj i otvori.  

Tarot Otvaranje Tetraktis

Ovo polaganje karata tetraktis je temeljeno na Platonističkoj misli i Pitagorejskoj matematici. Otvaranje 10 tarot karata daju brzi uvid u pitateljevo opće stanje istražujući sve segmente od osnovnih fizičkih do duhovnih. Za tarot tetrakis koncentrirajte se na vaše pitanje ili problem te pitajte tarot karte.

Tarot Otvaranje Križ i Trokut

Ovo gledanje se koristi za istraživanje pitanja vezanih za sveukupne smjerove u pitateljevom životu. Bilo da se radi o prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti ovo besplatno tarot otvaranje će vam pružiti sveobuhvatne odgovore. Za tarot križa i trokuta koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje Keltski Križ

Otvaranje Keltski Križ je vjerovatno najpopularnije otvaranje danas. Namjenjeno je rasvjetljavanju mnogih područja u pitateljevom životu, prošlosti i budućnosti kao i koje okolnosti i osobe utjeću na vas. Za tarot keltski križ koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.

Astrološko Tarot Otvaranje

U ovom otvaranju svaka tarot karta se čita kao samostalna jedinka. Individualne tarot karte predstavljaju svaku astrološku kuću i trebaju se interpretirati sa jakostima i slabostima pripadajuće kuće. Za astrološko Tarot otvaranje ne trebate koncentraciju na pitanje.

Osobno Tarot Otvaranje

Za ovo gledanje sudbine potrebno je unjeti osobne podatke prema kojima se pravi cijelovita slika vašeg života. Za osobni tarot unesite vlastite osobne podatke te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Planetarno Tarot Otvaranje

U ovom besplatnom otvaranju možete dobiti uvid u mnoge različite aspekte vašeg života. Povezano je sa planetima koji određuju buduće događaje u vašem životu te se može koristiti za pitanja o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju. Za planetarni tarot koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.

Rođendansko Otvaranje Tarota

Rođendansko otvaranje tarota se koristi kao pomoć na putu za postizanje određenih ciljeva koje želite ostvariti prije idućeg rođendana. Ono posize duboko u vaše skrivene snage te vas usmjerava na pravi put uspjeha. Za rođendansko gledanje sudbine koncentrirajte se na cilj i kliknite na gumb Promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje Mandala

Ovo polaganje se koristi za istraživanje duhovne strane korisnika. Možete postaviti pitanje ili istražiti cijelokupno duhovno stanje bez specifičnog pitanja. Za Tarot otvaranje mandala duboko dišite pet minuta, razbistrite misli i te kliknite gumb promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje Zvijezda

Ovo otvaranje se često koristi da bi se istražilo vrlo određeno pitanje. Za tarot zvijezda koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje Drvo Života

Ovo gledanje - drvo života je vrlo cjelovita metoda za istraživanje općenitih putova u pitateljevom životu. Za Tarot otvaranje drvo života koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje za Prošle Živote

Ovo gledanje sudbine se koristi za istraživanje vaših prošlih života i njihovih efekata i utjecaja na sadašnji život. Može se koristiti kao općeniti pregled ili se fokusirati na specifični aspekt života. Za Tarot otvaranje prošli život pokušajte razmišljati o svojim predcima te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Tarot Otvaranje za Snove

Ovo gledanje se često koristi za istraživanje nedavnih ili ponavljajučih snova. Za tarot za snove koncentrirajte se na san koji ste sanjali i kliknite na gumb Promješaj i otvori.  

Tarot karte

tarot karta kocija tarot karta vrag tarot karta papa tarot karta mjesec tarot karta objeseni tarot karta luda tarot karta pravda tarot karta pustinjak tarot karta smrt tarot karta snaga tarot karta sud tarot karta sunce tarot karta umjerenost tarot karta svijet tarot karta zvjezde tarot karta kolo srece tarot karta carobnjak tarot karta papisa tarot karta kralj tarot karta kraljica tarot karta ljubavnici tarot karta kula