NOVI BROJEVI - NOVI MAJSTORI - NOVE NIŽE CIJENE!

hrvatska AstroTarot HRVATSKA:

Saljite sms TAROT247 na 88 55 55
Saljite sms TAROT247 na 888999
ili zovite 064/677 - 678

(T:6,99,M:8.41 KN/min,7 3,72KN/sms)

srbija AstroTarot SRBIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3020
Saljite sms TAROT247 na 7008
ili zovite 0901/200-208

(60DIN/min,60,00RSD/sms)

bosna AstroTarot BIH:

Saljite sms TAROT247 na 091510720
(0,94BAM/sms)

slovenija AstroTarot SLOVENIJA:

Saljite sms TAROT247 na 3600
(0,49€/sms) i.it1.si

makedonija AstroTarot MAKEDONIJA:

Saljite sms TAROT247 na 149330
ili zovite 059/058-057
(35,40DEN/sms,min)

crna gora AstroTarot CRNA GORA:

Saljite sms TAROT247 na 14941
(0,61EUR/sms;0,99Eur/min)

austrija AstroTarot AUSTRIJA:

Nazovite 0900/520-832
(2,16EUR/min)

švicarska AstroTarot ŠVICARSKA:

Nazovite 0901/034-430
(2.13CHF/min)

njemacka AstroTarot NJEMAČKA:

Nazovite 0900/3113-133
(f:1,99,m:2,99e/min)

-->

Tarot Majstori, Astrolozi, Vidovnjaci, Gatare,
Proroci, Tumačenja snova, Feng-Shui savjeti, Reiki, Bioenergetičari, Numerolozi,
Skidanje Uroka

ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP admin@astrotarot.com.hr
InfoTel:HR:072/700-700, SR:+381113216815, CG: +38220405889, MK: +38923207687

tarot

Tarot


karte su prastara metoda predviđanja budućih događaja koji se mogu zbiti u pitateljevom životu. Karte tarota su špil od 78 karata, koji se koristi u mističnim i okultnim proricanjima duhovnih i mentalnih puteva. U Evropu je najvjerovatnije stigao iz Egipta gdje su se koristile slične karte koje također sadržavaju mačeve, štapove, kaleže i novčiće.
Simbolizam tarota ima više razina koje ovise o raznim faktorima kao što su iskustvao tarot majstora i vrsta otvaranja a u konacnici predstavlja kraljevski put ka mudrosti. Špil tarot karata sastoji se od dva dijela: velike arkane od 22 karte i male arkane od 56 karata. Postoji veliki broj otvaranja tarot karata a najpoznatiji su: ciganski, karmički, sudnbinski, ljubavni, anđeoski, tarot keltski križ, tarot drvo života, egipatski, raider waite, praški, zlatni, le normand, itd. Često se koristi povezan sa hermetičkom kabalom gdje su karte povezane sa kabalističkim principima.
Da bi dobili predviđanje izaberite vrstu otvaranja te kliknite na Promješaj i otvori gumb. Svaka karta ima svoje jedinstveno značenje. Ono može biti pozitivno ili negativno zavisno dali je karta uspravna ili okrenuta. Također ovisi i o drugim kartama koje ju okružuju. Pojedine karte imaju veći naglasak na materijalno dok su druge više usmjerene prema emocionalnom i mističnom.
Zabavite se uz više od 20 vrsta besplatnog tarota - skrolajte niže, odaberite vrstu bacanja te pročitajte tumačenje! Za profesionalna tumačenja nazovite naše vrhunske tarot majstore!

Tarot i horoskop android aplikacija

Get it on Google Play

Karta dana

Tarot karta koja predstavlja Vaše trenutno emocionalno stanje

tarot karta dana
Kralj stapova Preokrenuto

Ovako okrenuta karta simbolizira egoisticnog covjeka sa velikom potrebom za moci, netolerantnost i osudjivanje.

Besplatni Tarot

Tarot Otvaranje Tri Karte

Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Za besplatno tarot otvaranje tri karte koncentrirajte se na konkretni događaj u sadašnjosti, prošlosti i budućnosti te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Tarot Otvaranje za Veze

Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje odnosa sa drugim ljudima te njihove poglede i potrebe. Najbolje ga je opisati kao ljubavni tarot i može odgovoriti na sva pitanja vezano oz ljubav, odnose, veze i brakove. Za besplatno tarot otvaranje za veze koncentrirajte se na vaš odnos s drugom osobom prije nego što kliknete Promješaj i otvori gumb.

Tarot Otvaranje Da/Ne

Ovo Tarot otvaranje daje vrlo jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje. Za besplatno tarot otvaranje da/ne zamislite pitanje na koje želite odgovor te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Tarot Otvaranje Keltski Križ 2

Vrlo popularno Tarot otvaranje Keltski križ može dati uvid u razne aspekte pitateljevog života. Za besplatno tarot otvaranje keltski križ kliknite gumb promješaj i otvori.  

Tarot Otvaranje Tetraktis

Tarot otvaranje tetraktis je temeljeno na Platonističkoj misli i Pitagorejskoj matematici. Otvaranje 10 tarot karata daju brzi uvid u pitateljevo opće stanje istražujući sve segmente od osnovnih fizičkih do duhovnih. Za besplatno tarot otvaranje tetrakis koncentrirajte se na vaše pitanje ili problem te pitajte tarot karte.
besplatni tarot 5

Tarot Otvaranje Križ i Trokut

Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje pitanja vezanih za sveukupne smjerove u pitateljevom životu. Bilo da se radi o prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti ovo besplatno tarot otvaranje će vam pružiti sveobuhvatne odgovore. Za besplatno tarot otvaranje križ i trokut koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.
besplatni tarot 6

Tarot Otvaranje Keltski Križ

Tarot Otvaranje Keltski Križ je vjerovatno najpopularnije otvaranje danas. Namjenjeno je rasvjetljavanju mnogih područja u pitateljevom životu, prošlosti i budućnosti kao i koje okolnosti i osobe utjeću na vas. Za besplatno tarot otvaranje keltski križ koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.
besplatni tarot 7

Astrološko Tarot Otvaranje

U Tarot ovom otvaranju svaka tarot karta se čita kao samostalna jedinka. Individualne tarot karte predstavljaju svaku astrološku kuću i trebaju se interpretirati sa jakostima i slabostima pripadajuće kuće. Za astrološko besplatno tarot otvaranje ne trebate koncentraciju na pitanje.
besplatni tarot 8

Osobno Tarot Otvaranje

Za ovo Tarot otvaranje potrebno je unjeti osobne podatke prema kojima se pravi cijelovita slika vašeg života. Za osobno besplatno tarot otvaranje unesite vlastite osobne podatke te kliknite gumb promješaj i otvori.  

Planetarno Tarot Otvaranje

U ovom besplatnom Tarot otvaranju možete dobiti uvid u mnoge različite aspekte vašeg života. Povezano je sa planetima koji određuju buduće događaje u vašem životu te se može koristiti za pitanja o ljubavi, poslu, financijama, zdravlju. Za planetarno besplatno tarot otvaranje koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.
besplatni tarot 10

Rođendansko Tarot Otvaranje

Rođendansko Tarot otvaranje se koristi kao pomoć na putu za postizanje određenih ciljeva koje želite ostvariti prije idućeg rođendana. Ono posize duboko u vaše skrivene snage te vas usmjerava na pravi put uspjeha. Za rođendansko tarot otvaranje koncentrirajte se na cilj i kliknite na gumb Promješaj i otvori.
besplatni tarot 11

Tarot Otvaranje Mandala

Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje duhovne strane korisnika. Možete postaviti pitanje ili istražiti cijelokupno duhovno stanje bez specifičnog pitanja. Za besplatno tarot otvaranje mandala duboko dišite pet minuta, razbistrite misli i te kliknite gumb promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje Zvijezda

Ovo Tarot otvaranje se često koristi da bi se istražilo vrlo određeno pitanje. Za besplatno tarot otvaranje zvijezda koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.
besplatni tarot 13

Tarot Otvaranje Drvo Života

Tarot otvaranje drvo života je vrlo cjelovita metoda za istraživanje opčenitih putova u pitateljevom životu. Za besplatno tarot otvaranje drvo života koncentrirajte se na pitanje i kliknite na gumb Promješaj i otvori.
besplatni tarot 14

Tarot Otvaranje Prošli Životi

Ovo Tarot otvaranje se koristi za istraživanje vaših prošlih života i njihovih efekata i utjecaja na sadašnji život. Može se koristiti kao općeniti pregled ili se fokusirati na specifični aspekt života. Za besplatno tarot otvaranje prošli život pokušajte razmišljati o svojim predcima te kliknite gumb promješaj i otvori.

Tarot Otvaranje za Snove

Ovo Tarot otvaranje se često koristi za istraživanje nedavnih ili ponavljajučih snova. Za besplatno tarot otvaranje za snove koncentrirajte se na san koji ste sanjali i kliknite na gumb Promješaj i otvori.  

Tarot karte

tarot karta kocija tarot karta vrag tarot karta papa tarot karta mjesec tarot karta objeseni tarot karta luda tarot karta pravda tarot karta pustinjak tarot karta smrt tarot karta snaga tarot karta sud tarot karta sunce tarot karta umjerenost tarot karta svijet tarot karta zvjezde tarot karta kolo srece tarot karta carobnjak tarot karta papisa tarot karta kralj tarot karta kraljica tarot karta ljubavnici tarot karta kula